My Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 22, 2011

Pre Wedding Photography

Cantiknyer bila tengok album pre wedding orang lain.. Sendiri punya album tak tau lagi nak buat tema ape.. Adeh! (=.=") Takpe! sementara cari idea, kita tengok2 dulu tema yang menjadi pilihan couple lain =D.. Sape2 yang ada info tempat menarik lagi comel, sila la  tinggalkan comment kat bawah yea..!
















Credit to photographers sekalian. Gambar2 ni I dah save beberapa bulan sebelum ni.. Ada yang dah termissed link time google. ampun!! Thanks to Adinang, Peveyhack, Kuku Besi, Udey & Mukhriz Latif dan Avicenna antaranya I bley recalled.. Kudos!




4 comments:

Firdani said...

yg no 3 2 mcm menarik..
xpn no 4..
ala2 klasik gitu..hehe

hidayah hiddensity said...

yang klasik kena ada mood.. dressing baju sumer.. yang simple2 pakai baju casual pun comel kan?

nida razak said...

huu..mmg pening nk pkir tema ap untuk pre wed...tp ske yg kat sungai tu..ayu2 je..hehe

hidayah hiddensity said...

yang kat jambatan or aida? aida tu sebenarnyer post wedding, gambar pas nikah.. nikah gantung agaknyer sempat buat post wedding before resepsi.
cantik sangat!

nida theme ape?