My Anniversary tickers

Followers

Tuesday, December 31, 2013

Love Planner 2013

. : Wish list hubby and wifey  : .
2013

1. newborn photoshoot - Session with Subhi Karim (done on 24/4/2013)

1. charm bracelet - bila ada achievement boley tambah satu charm. lama2 penuh la bracelet tu..

2. camera - nak gambar macam dslr, size macam digital camera biasa. tengah survey2..

3. hobby - nak jual maxi dress kecil2 lan.. maybe mula dengan dropship or agent

4. holiday - percutian nak jadikan agenda wajib family setiap tahun. nak pegi oversea lagi..

5. rumah - nak deco semua space ikut citarasa sendiri

6. watch - nak beli jam tangan (casio gold done on 16/9/2013)

7. photography - nak buat photoshoot family kat rumah baru

8. investment anak - bukak akaun TH or SSPN

4 comments:

tenku butang said...

haiiiiii.. follower ke 226

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

ieza ashaari said...

wow.. wishlist yg best dan ohsem..

psst : za dtg dr group gojes..

Umi Qi said...

Wauuu hebat wishlist yer...hehhe...hrp impian menjadi kenyataan...

amin raha said...

obat hernia Mujarab hanyalah merek Citrus Aurantium Compound, banyak pakar medis lokal ataupun intertnational mengakui khasiat produk ini benar - benar ampuh dan terbukti sangat mujarab untuk sembuhkan penyakit hernia.

Apalagi bila anda juga menggunakan celana hernia butterfly secara rutin dan teratur, maka saya jamin bahwa penyakit yang sedang anda derita pada saat ini akan segera hilang dan tak kembali untuk selamanya.



BACA JUGA ARTIKEL INI :


mencegah hernia pada bayi

Penyebab Hernia

cara menyembuhkan hernia

Penyebab terkena hernia

System Requirement Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Hardisk External terbaik

jual game pc murah
bel sekolah otomatis