My Anniversary tickers

Followers

Monday, December 19, 2011

Review Tertunda : Kalau Anda di Tempat Saya...

Hello friends!

Just a quick update here! at the moment I'm not be able to update anything on my wedding because I havent received my wedding album and video yet.. hmmm.. Will update u guys once everything received accordingly as per request. Cant wait! got something still dispute so nothing much I can say at the moment. stay tune! :I

Dan kepada bank2 itu dan ini, sila la selesaikan masalah saya.. jika tidak vendor saya tak dapat duit itu, lantas saya juga tak dapat album dan video saya.. saya selama ni dah report baik2 tapi takde tindakan.. takkan nak tunggu customer mengamuk serang bank baru nak pulang duit saya..tak cukup ke sebulan nak refund balik? adeh! geram ok! bila saya nak bayar, kamu kata nanti double payment, suruh saya tunggu.. tapi dah tunggu sampai sekarang takde ape2.. yang jadi mangsa sekarang kami la, pengantin dan jurugambar!!

Kejadian berikut terjadi apabila saya transfer duit ibg kepada vendor dari 14 September 2011 sampai sekarang belum transfer.. saya juga banker.. jadi sila la efficient.. tq!


2 comments:

aneem said...

nape leh jadi samapi mcm 2..cian awk...
kiter bako jer..bako..bako..jer

hidayah hiddensity said...

nak report kat bank negara boley tak!