My Anniversary tickers

Followers

Monday, December 26, 2011

Weekend di Cruise Tasik Putrajaya

Hello friends! 

Cuti weekend yang singkat, mari memanfaatkan bersama suami. tak payah jauh pun takpe, asalkan dapat luang  masa bersama :) kami ke Putrajaya berekreasi. let's enjoy!!!! romantic gateway.....

Aktiviti2 yang sempat kami buat..

  1. Paddle boat
Rate         RM 10 per boat
Duration    30 minutes
Place        Tasik Putrajaya
Remark    Mula2 excited kayuh laju2, lama2 baik suruh hubby anda je yang kayuh kalau tak larat, boley longgar lutut ;)






   2. Sebarau Sightseeing Cruise Boat

Rate         RM 30.00 adult with mykad
Duration    45 minutes
Route       Tasik Putrajaya
Remark     Bila bot mula gerak, ada briefing dari staf kapal, habis je briefing korang boley lari laju2 nak rebut tempat atas deck, tempat best boley amik gambar sambil menghirup udara segar!! *mode tolak2* hehe


naik atas deck kapal


ni la tempat rebutan atas deck, depan kapal



bersama pengemudi kapal, Kapten Ramli

Pada yang nak pegi, tasik ni terletak di Jeti Putra, Jambatan Putra, Presint 1 Putrajaya.

Waktu operasi seperti berikut:


Monday - Thursday
10.00am-6.00pm
---------------------------
Friday - Saturday
10.00am-8.00pm
---------------------------
Sunday
10.00am-7.00pm
---------------------------
Email: sales@cruisetasikputrajaya.com
Facebook: cruisetasikputrajaya
Phone: (603) 8888 5539
Fax: (603) 8888 3769

Maklumat lanjut boley layari laman web Cruise Tasik Putrajaya

Selamat cuti-cuti Kuala Lumpur!

4 comments:

nida-razak said...

dayah..best gak kan jalan2 cm ni ngn hubby..xyah g jauh2.. =)

hidayah hiddensity said...

feeling nak bercuti2 cik nida, yang ni je sempatt..

r.i.n.a said...

tempat praktikal+keje sy satu ketika dulu..hehe

hidayah hiddensity said...

wahhh!! hehe.. hari2 naik boat :)