My Anniversary tickers

Followers

Monday, January 2, 2012

Sneak Preview Album Kawen Edisi Bertandang

Yeay! dah dapat album kawen dari Peveyhack.. baru semangat nak review tapi kena tunggu lagi sebab soft copy belum dapat in full.. FYI, Peveyhack cover 2 event untuk nikah dan bertandang. gambar nikah dah upload sket sebelum ni.. gambar bertandang ni je yang dapat tengok dulu.. yang lain nanti I upload time review :)










bubbye! see ya again..

9 comments:

cik nora saniey said...

husband akk ni der iras2 muka nabil..huhu

Fariza said...

CNTIK :)

Mimin said...

wah! smartnye gmba. ok sgt bbaloi

erin moshimoshi said...

sweet moment right

Schaz said...

cantek la dress kamu..kamu jg sgt sweet..;)

cheQmOomOo said...

santek :)

Asfiza said...

bila sekali imbas tgk..mcm lisa surihani la....:)

Cik Lijah said...

aha...mmg mcm lisa surihani.....hehehehehe

hidayah hiddensity said...

cik nora saniey: hai cik nora..cam nabil ek? part telinga tu yang same..piring astro ;)
fariza: nasib ada mua makeup kan? klu sendiri fail nak jadi camni..tq awak.
mimin: kita peminat peveyhack.mujur sempat book.alhamdulillah..puas hati..
erin moshimoshi: penat prepare, tapi puas hati.memang terindah...chewah! haha
schaz:owwh tq, dress sewa je..klu tempah bley simpan.huhu..
cheqmoomoo: tq! alhamdulillah.crdit for mua n op yang bantu jadi cantekk.hehe
asfiza: wow! yeke? kalau 2 kali imbas??? macam surirumah ker..kuikui!
cik lijah: tq! oppss malu2..hahhaha geds!