My Anniversary tickers

Followers

Sunday, January 15, 2012

Terima Kasih semua!! *My Sister's Wedding*

Atas permintaan ramai, saya review sekitar majlis kawen kakak saya, Haslinda.

Caterer       : Sri Angsana Caterer
OP              : Reality Pictures Photography 
                    * boley contact Naza Sentuhan Derina juga*
MUA            : Naza Sentuhan Derina
Pelamin       : Surizlan Bridal House
Bridesmaid  : Hidayah hiddensity.. selaku pemilik blog ni hehe
Henna         : NedHenna

Vendor service semua tiptop. majority adalah vendor wedding I juga. So we all dah ada experience bekerja dengan dorang.. just MUA & OP je dulu takpat book Kak Naza sebab date tu dah ada client lain.. huhu.. apa2 pun congrats tu my sister, anda sangat cantik ok! hehe..

Majlis Nikah 13 January 2012

Credit to Reality Pictures Photography. Pix taken from Shaliz Derina Nazrin FB

credit to Surizlan Bridal House's Photo



Henna by NedHenna
Credit to Reality Pictures Photography. Pix taken from Shaliz Derina Nazrin FB

 Majlis Resepsi. 14 January 2012

Credit to Reality Pictures Photography. Pix taken from Shaliz Derina Nazrin FB

bersama bridesmaid :)

Credit to Reality Pictures Photography. Pix taken from Shaliz Derina Nazrin FB

Credit to Reality Pictures Photography. Pix taken from Shaliz Derina Nazrin FB
Saya mewakili ahli keluarga pengantin mengucapkan terima kasih kepada ahli keluarga, saudara mara, tetamu, rakan taulan dan semua yang meraikan majlis perkahwinan kakak saya, juga yang tak dapat hadir terima kasih atas doa dan ucapan kalian.

Thanks to all vendors yang provide great services! u all deserve good reviews from client. Highly recommended! me and my family berpuas hati atas perkhidmatan dan layanan anda. semoga perniagaan anda berkembang dan berkat. AMIN.. kepada b2b dan bakal pengantin semua, apa lagi sila la dapatkan perkhidmatan mereka. 

...dan kepada Puan Linda dan Encik Apit, Selamat Pengantin Baru, tahniah!! semoga berbahagia dan berkekalan sampai syurga =)

8 comments:

Sch@ said...

wow!
makeup sgt kene ngan muka & jiwa pengantin ...

cantik!! somemore she really photogenic i think! credit to photoghrapher ;P

salam kenalan !

hidayah hiddensity said...

tq scha! selamat berkenalan. makeup memang best! :)

anaztasias nora aira said...

merah putih tu memukaulah !!

hidayah hiddensity said...

giant paper flower!

Cik Emie said...

Cantik sumenye..love the henna :)

hidayah hiddensity said...

cik emie : henna artist yang berbakat.sedih inai kita kat tgn dah tinggal ujung2 je nak abis :(

Fariza said...

wahhh. semuanya cantik !!!!

hidayah hiddensity said...

tq fariza.. kita pun suka semua vendor ni :)