My Anniversary tickers

Followers

Thursday, January 26, 2012

Review : Outdoor Photoshoot Majlis Bertandang

Hello bloggers, friends and cute stalker :)

Hari ni nak update untuk sesi outdoor photoshoot selepas majlis bertandang we all. memang dah niat nak shoot dekat masjid, ni gara2 tak dapat nikah di Masjid Wilayah sebab dewan nikah close for renovation.. dah bukan rezeki.. sob2 :'( .. masjid ni ada sentimental value for us. selain seni bina yang tersergam indah, masjid ni juga menjadi tempat suami dah abah menunaikan fardu Jumaat setiap minggu sebab berdekatan dengan tempat mencari rezeki.. *releven tak?* hehe.. takpe2, tak dapat nikah sini, amik gambar kat dinding luar pun jadi la.....


Ni je yang ada buat masa ni untuk tatapan kawan2 ku sekalian..







 tersuka pix yang ni.... dah diframe-besarkan dah.wahahaha! wink2!
Trimas.. hasil kerja Peveyhack. Superb!
TQ for viewing 

14 comments:

~ NANA ~ said...

lawanyeee! berseri2 je muka u dlm semua pic tu :)

S.n.Fariza said...

mmg cntik :)

CIK MAY said...

santek! ;)

hidayah hiddensity said...

cik nana : berseri mekap..excited bergambor.kuikui ;)
cik fariza : berbaloi2.. dorang pandai direct kita pose.okla daripada terkeluar pose sendiri yang pelik2..
cik may : tq awak..

Renee Meow said...

chantek bangat.. :D

hidayah hiddensity said...

kita pun suka..nanti gambar awak lagi malatop cik renee :)

fainie_riz said...

cantik..pic last tu pling best

hidayah hiddensity said...

fainie_riz : tq, adventure jugak nak panjat sampai boley kiss pipi.. kalau tak lepas kat telinga je.heehe

Munnafendy said...

alohaiii yg last tu sweetnye =)

maria fitria said...

hehe suke gak pic last tu.. :)

hidayah hiddensity said...

munnafendy: wehehe sweetla harapnyer! hahaha

maria fitria: tq awak! kita pun super sukee!!

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

salam.
eh. macam kenal.
mase tengah photoshoot kat sini, saya ade!
kami beramai-ramai ziarah masjid mase tu, nampak ade orang photoshoot gamba kawen. :)
ingat lagi tak?


happy married life. :D

hidayah hiddensity said...

hi farah aida!yea kita ingat. hehe jumpa skali lagi yea kat sini.. hehe salam perkenalan =)

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ said...

hehe. tak sangka jumpe pulak kat sini. salam perkenalan jugak. :)