My Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 2, 2013

Gold Coast with Love!

Birthday hubby tersayang we all plan for a short vacation to Gold Coast, Morib. Best! Alhamdulillah..

Hotel reservation
Ada 2 cara :
  • beli direct from Gold Coast Morib at 
  • atau boleh beli dari coupon2 online (groupon, milkadeal, mydeal and so on..)
We all pilih deal direct from GC Morib terus senang takde tnc compared to company coupon2 tu. price pun tak banyak different. boley refer websiti GC Morib untuk pakej yang mana prefer.

Birthday Package MYR231.10++
We all check in a day after hubby's birthday.

Studio Suite  - 2D 1N Accommodation for 2 person in a Studio Suite with Private Bath & Jacuzzi, Buffet Breakfast for 2, Buffet Dinner for 2, Water Theme Park Admission pass for 2. Birthday Cake & Gift (worth RM114). Certificate of Participation in the Malaysia Book of Records.

Applicable to those birthday falls on the day of check-in OR one day before/after. Proof of IC/passport is required. IF not able to produce any proof then a surcharge of RM50 & RM100 apply for weekdays & weekends stay respectively, withdrawal of birthday cake, gift & certificate.

Review
  • Bilik luas, balcony menghadap theme park, view cantik.
  • Jacuzzi best bathroom besar.
  • walaupun cuaca panas area Morib, bilik hotel lengkap dengan aircond dan juga kipas siling sebagai penyejuk tambahan.
  • breakfast outdoor tepi laut
  • buffet dinner makan okey saja
  • theme park boleh access untuk 2 hari sampai pukul 7.00pm asalkan tak remove tiket gelang tu. 
Sangat bestt!!






Malaysia book of record, celebrate birthday paling ramai..




breakfast tepi laut








tips : sape yang bawak anak tu, kalau nak mandi jacuzzi best, tidokan anak dulu yeaa.. bye! ;p

9 comments:

cha said...

wah for real ke boleh celeb birthday include semua you sebut tu? bestnya. bolehla plan untuk next year hihi

LisaLisut said...

br ni nampak ur baby.dh besar dh.perut kempis woww

BAIZURA NATASHA said...

Babe.. Hadiah ape dorg bagi???

hidayah hiddensity said...

cha : betul awak! best2!! kita sgt rekemen.

lisalisut: spanx berlapis2..ilusi optik semua tu. kempis fake! uwaaaaaaa!!!!

baizura : nampak tak teddy bear pink tu? tula dia hadiahnyer. jambu tak bday hubbydapat teddy bear pink?? hehe.. ada tempat bateri kat belakang.scary nk insert battery :p

Zuraidah Butang said...

i pun pergi hari tu masa anniversary pertama..hehe kakak i banje...beli dr groupun lah jgk..berbaloi...besh giler jakuzi die kan.. :P

Azian Elias said...

Bestnya..gold coast ni mmg teringin akak nak pegi..insyallah one day..

hidayah hiddensity said...

zuraidah : yup2.. tunggu anak tido tengah malam berendam ;p

azian elias: gi la kak. nimmg bagus percutian kuarga.berbaloi!

Atie said...

ade jakuzi siap.. perfect for honeymoon.. kekekeekke..

PuanSyimaSyaz said...

huuu nak sgt pegi.kalau masa besday anak blh pegi tak?