My Anniversary tickers

Followers

Sunday, October 13, 2013

Invitation e-card & Preparation Aqiqah Zain Iskandar,19 October 2013

Morning lovelies

We all plan nak buat makan2 kecik and for Zain Iskandar aqiqah sekali..

Baru settle bayar kambing now tengah plan menu. Tema food dia time we all buat western lamb grilled and dressings. huhu kita pun xmakan lamb ni.. hu....


date    : 19 oct 2013
time    : 2.00-6.00
venue : home

Menu cadangan

kambing bakar + black pepper sauce 
coleslaw
baked bean
bun
nasi goreng cendawan

homemade by mommy zain
aglio olio 
makaroni cheese / makaroni goreng
herbs potato

dadih
kek
kuih muih order kat geraikuih.com,wangsa melawati
koktail

Kami buat makan2 juga sempena hari raya aidiladha.. so sesiapa yang beraya KL free2 tu marilah join!

1 comment:

amin raha said...

Banyak penderita hernia yang tak tahu bagaimana cara mengobati hernia dengan biaya yang murah dan terjangkau.
saya sarankan anda menggunakan obat herbal hernia Citrus Aurantium
Compound yang terbuat dari bahan - bahan alami dan tidak mempunyai dampak buruk untuk kesehatan.

Bila sipenderita adalah wanita, anda bisa menggunakan celana hernia wanita
yang sangat aman untuk digunakan serta ramah terhadap kulit anda. Anda tidak percaya ?? Beli sekarang dan buktikan
sendiri !!!



INFORMASI YANG TAK KALAH BAGUSNYA :


mengobati hernia pada bayi

Cara Mengobati Hernia

mengobati hernia

Cara menyembuhkan hernia

Game Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4 PC

Jual Hardisk Murah

jual game pc

bel sekolah murah