My Anniversary tickers

Followers

Saturday, September 28, 2013

2nd Anniversary : Dinner @ Laman Grill by Chef Zubir, Wangsa Melawati

Anniversary dinner! Teringin nak cuba tempat baru.. so we all pun try Laman Grill by Chef Zubir masterchef. Restoren celebrity yea tp masterchef nyer xdo.

Tempat cozy and samar2 lighting gitu. Mujur kita sampai awal dalam pukul 6.30pm. Bila dah lepas maghrib je terus full house!

Food presentation A la.. rasa biasa2 je. Taktau la if kita overated celebrity restoren kn? Kalau nasik goreng siap ada segala ketam, ayam, daging, sotong besar bagai dalam pinggan sah2 la sedap!

Alhamdulillah service pun A. Sorry lupa nama food and price. Price sederhana.. sepinggan nasil goreng rm22, soft drink rm5.90. Ni je yang sempat snap.

4 comments:

4feet8 said...

kat wangsa ada juga ya..
sy pernah try yg kat shah alam Laman Grill Chef Zubir. Ambil steak dan sedap.. ;)

~Lieza~ said...

Br tau ada kt Wangsa Melawati... Nk gi la nnt bwk Sofiyya... hehehe

hidayah hiddensity said...

4feet8: owh ya? time datang ni mmg perut nak nasik je.. tak terasa makan steak. sedap tapi takut nak try.mahal.. (TT)

lieza: boley2 bawak sofiyya jalan sini..boleh singgah manjaku..

amin raha said...

Celana hernia Magnetik merupakan produk kawakan yang sudah terbutki serta terpercaya dikalangan dokter untuk smebuhkan anda dari penyakit hernia. Celana ini terbuat dari bahan yang halus serta tak mudah rusak.

Sedangkan obat hernia alami merek Citrus Aurantium Compound merupakan jenis obat hernia untuk dikonsumsi oleh penderita hernia yang ingin cepat sembuh dari penyakit tersebut.



INFORMASI PENTING :


Penyebab hernia pada bayi

Mengobati Hernia

penyebab hernia

Pengobatan Hernia

Game PC Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Jual Hardisk External Murah

game pc murah

jual bel sekolah