My Anniversary tickers

Followers

Saturday, September 7, 2013

Happy Birthday Qi @McD Taman Desa Jaya

Entry tertunda yang dah berabuk! hehe.. 

Tq to Umi Qi jemput kami sefamily ke birthday Qi, Qaiser Ilman.. semua tiptop best sangat dapat jumpa semua. meriah semeriah hujan yang turun.. sampai2 je terus nampak Kak Mimy and Shazura baru nak turun kete. Lega! Dah nak merajuk balik dah cari McD Desa Jaya tak jumpa. waze bawak jenjalan2 keliling kawasan. mujur Haliza, mommy Sofiyya jadi gps. hehe..

Meriah weh! Merdekaboy! Geng Gojes terjah McD buat cam McD tu kita yang punya. tapi dengan z.i yang kecik lagi ni takpat la nak join segala games yang Umi Qi buat. cam biasa mommy semua bergambar, makan2, bergosip dan main ngan anak2 semua.

Alhamdulillah Papa Gojes pun dah ramai boleh join group now..

Untuk Qaiser Ilman sayang,

Selamat Hari Lahir aunty doakan jadi anak yang soleh, cerdik, baik, hormat orang tua dan berkat hidup dunia dan akhirat..

Tengok gambar jom :)


pose dalam kete, lupa snap prezzie for Qi

Sofiyya yang share birthday wif z.i. pemalu plak dia ngan gegurl..

Papa z.i with Abah Sofiyya





Papa Gojes!!

Lastly thanks untuk both parents Qi sebab invite kami. korang memang Rock and Roll lah! muaaah2!

8 comments:

Wawa Yusoff said...

mampu senyum jela sebab selalu missed birthday party anak2 gojes.. huwaaaa... baru nak makan mekdi banyak2 :(

hidayah hiddensity said...

jangan riso wa.. anak2 gojes ramai.. sebulan sekali sure ada.. wa kita takdan jumpa2 lagi.hehe

~ NANA ~ said...

yeayyy ada masa boleh jumpa lagi :)

~Lieza~ said...

Best btul la time nie...havoc McD tue jdnyer... =)

hidayah hiddensity said...

nana : pic nana atkde terselit sini plak.. maklumla hset je.. coverage xmeluas. ta sabo tunggu camera Umi Qi..hehehe

lieza: best kan? sape nexttt!

mrs kayrul said...

memang havoc abis dalam mc D tue...semua bikin macam Mc D tue gojes yg punya...hahhaa

Umi Qi said...

Papa and Mama Z.I....thank you so much much much dear for coming....tanpa kamu semua x mungkin besday Qi meriah sebegini...u olls rock and roll juga hokeh....happy baca entry mama hidayah...terasa mcm baru je petang semalam berjumpa dgn kalian semua...ternyata anda semua hebat...tunggu ye pic official kalian sudah siap...kemungkinan ari isnin nih Umi Qi publish free dlm group gojes ye...tungggguuuuuuuu :)

Tlg cium Z.I laju2 untuk Umi Qi....gerammmm tgk dia makin encem...hehhehe mmuuahhhhhhhhh :)

amin raha said...

Banyak penderita hernia yang tak tahu bagaimana cara mengobati hernia dengan biaya yang murah dan terjangkau.
saya sarankan anda menggunakan obat herbal hernia Citrus Aurantium
Compound yang terbuat dari bahan - bahan alami dan tidak mempunyai dampak buruk untuk kesehatan.

Bila sipenderita adalah wanita, anda bisa menggunakan celana hernia wanita
yang sangat aman untuk digunakan serta ramah terhadap kulit anda. Anda tidak percaya ?? Beli sekarang dan buktikan
sendiri !!!



INFORMASI YANG TAK KALAH BAGUSNYA :


mengobati hernia pada bayi

Cara Mengobati Hernia

mengobati hernia

Cara menyembuhkan hernia

Game Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4 PC

Jual Hardisk Murah

jual game pc

bel sekolah murah