My Anniversary tickers

Followers

Monday, September 16, 2013

Happy 2nd Anniversary, Husband

Tahun kedua ulangtahun perkahwinan..


Cuti dah apply dari awal tahun konon untuk hari istimewa tapi takde plan sambutan special yang we all dapat buat to each other. hubs tak cuti. tuntutan kerja katanya.. takpela anniversery je pun.. cuti weekend yang ada ni kita spend time yang ada dengan berkualiti..



Plan asal nak check in rehat2 sekitar Selangor or PD tapi semua full booked. tukar plan kita jalan2 saje.. tu je yang mampu buat masa ni..



Day 1 Sabtu 14 Sept

I-City
SnowWalk and Trick Art 3D Museum

Day 2 Ahad 15 Sept

Breakkie Ikea
Lunch Laman Grill
Dinner Fireworks @Putrajaya

Day 3 16 Sept

Lepak2 rumah + rest and relax

Apa2 pun alhamdulillah syukur atas rezeki tuhan dan jodoh aturan Allah....


Bersyukur dikurniakan keluarga yang sempurna, suami, anak dan keluarga mertua yang sebaik2nya.. semoga semua nikmat pinjaman Allah dilanjutkan selama2nya.. segala yang pahit tu insyaallah nak sangat lupakan, anggap sebagai asam garam berumahtangga. looking forward for a super duper wonderful blessed marriage life ahead with the same husband ;D



Syukur alhamdulillah...

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

happy anniversary dayah & hafiz
hehehe
kite same

hidayah hiddensity said...

samela ekin! happy anniversary!

mrs kayrul said...

happy anniversary dayah...semoga berkekalan selama-lamanya....amin

hidayah hiddensity said...

tq..amin..

amin raha said...

Celana hernia Magnetik merupakan produk kawakan yang sudah terbutki serta terpercaya dikalangan dokter untuk smebuhkan anda dari penyakit hernia. Celana ini terbuat dari bahan yang halus serta tak mudah rusak.

Sedangkan obat hernia alami merek Citrus Aurantium Compound merupakan jenis obat hernia untuk dikonsumsi oleh penderita hernia yang ingin cepat sembuh dari penyakit tersebut.



INFORMASI PENTING :


Penyebab hernia pada bayi

Mengobati Hernia

penyebab hernia

Pengobatan Hernia

Game PC Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Jual Hardisk External Murah

game pc murah

jual bel sekolah