My Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 27, 2013

Geng Gojes Meriah Potluck Raya!

ASSALAMUALAIKUM
Syukur alhamdulillah sempat gak luang masa beraya sekali ngan geng gojes minggu ni. Selalu missed event sebab ada hal lain. Dis time papa pun on je beraya so kitorang pun gerak.

Macam biasa la nama pun potluck mesti la share2 bawak juadah. Walaupun dah tau tema raya kita still masak western aglio olio meatloaf ke rumah aty. Hihi. Tu je yang senang dan cepat. Recipe? Dah update previous entry.

Gamble terjah walau xtau jalan. Nasib la  walaupun jem sket kitorang sampai dalam sejam je dari ukay perdana. Waze sebelahi kita dis time walaupun ramai yang sesat barat katanyer pakai waze.

Sampai umah aty ramai dah ada.. kita terus duduk amik food borak2. Seronok tengok kelaku anak masing2.. enjoy habis. Just tak dapat nak kenal borak and tegur semua. Insyaallah jumpa lagi nanti di event seterusnya. Pada host, thanks ya! Event was perfectly held!!

Cuma kalau dapat bergambar dengan 2nd batch yang datang kemudian lagi best! ..and frust xpat makan kue tiaw kerang umi qi, tauhu oyster sauce erin dan amik seketul je apam gula hangus comel. Huhu..

Till then, see ya!

1 comment:

amin raha said...

obat hernia Mujarab hanyalah merek Citrus Aurantium Compound, banyak pakar medis lokal ataupun intertnational mengakui khasiat produk ini benar - benar ampuh dan terbukti sangat mujarab untuk sembuhkan penyakit hernia.

Apalagi bila anda juga menggunakan celana hernia butterfly secara rutin dan teratur, maka saya jamin bahwa penyakit yang sedang anda derita pada saat ini akan segera hilang dan tak kembali untuk selamanya.



BACA JUGA ARTIKEL INI :


mencegah hernia pada bayi

Penyebab Hernia

cara menyembuhkan hernia

Penyebab terkena hernia

System Requirement Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Hardisk External terbaik

jual game pc murah
bel sekolah otomatis