My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 21, 2013

Manjaku kini di Wangsa Melawati!

Assalamualaikum gojes n friends!

Nak update pasal raya x banyak story.. sudahnyer kita citer pasal barang anak. Baru perasan ada Manjaku baru kat Wangsa Melawati. Baru bukak agaknyer sebelum ni x perasan. Yang penting sini lagi best sebab besar dan 2 tingkat. Kat luar ada bench dan kete mainan yang masuk syiling tu. Senang mak2 shopping pak2 jaga anak.hehe..

Pasni mommy z.i dah ada kawasan jajahan baru. Selalu dok pi wangsa maju dan gombak je. Now dah boleh cari barang sini.
Apa lagi geng! Jom la melawat :)

Kalau dah masuk, mana reti balik tangan kosong kan... hehe

..sorry tak banyak gambar.. sibuk pegang anak..

2 comments:

ComelComot said...

wah,,thanks for the info nt kena pegi ni..

amin raha said...


Banyak penderita hernia yang tak tahu bagaimana cara mengobati hernia dengan biaya yang murah dan terjangkau.
saya sarankan anda menggunakan obat herbal hernia Citrus Aurantium
Compound yang terbuat dari bahan - bahan alami dan tidak mempunyai dampak buruk untuk kesehatan.

Bila sipenderita adalah wanita, anda bisa menggunakan celana hernia wanita
yang sangat aman untuk digunakan serta ramah terhadap kulit anda. Anda tidak percaya ?? Beli sekarang dan buktikan
sendiri !!!



INFORMASI YANG TAK KALAH BAGUSNYA :


mengobati hernia pada bayi

Cara Mengobati Hernia

mengobati hernia

Cara menyembuhkan hernia

Game Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4 PC

Jual Hardisk Murah

jual game pc

bel sekolah murah