My Anniversary tickers

Followers

Sunday, August 4, 2013

Iftar Senandung Malam Seafood, Bagan Lalang

Makan dan makan.. dis time seafood galore!

Date 27 July 2013 Iftar with hubby's officemate plan nak makan seafood. travel gak la dari rumah kami tapi memang worth! Lokasi dia dekat2 dengan Golden Palm Tree, Sepang.

Menu Iftar
  • sotong and udang celup tepung
  • siakap stim
  • siakap 3 rasa
  • pepahat cili
  • telur dadar
  • ketam cili (tapau)
  • udang dan sotong goreng (tapau)
  • 1 jag air tembikai
  • 1 kole air teh o suam

Ramai jugak blogger penah review sini..korang camner? nak try tak? hehe

Total bill 6 orang : RM 180.00

murah kan?

Tip dan info:
  • surau disediakan.. dan surau dia tersangat luas.
  • sebelum pegi boleh call dulu untuk book dan order. takut2 sampai2 dari jauh tengok2 full booked, nak2 bulan puasa and cuti weekend.
  • parking luas, restoren ni kat padang.

Next time, repeat! bye!

3 comments:

cha said...

eh murahla. selalu i pg dgn family mertua kt bagan lalang ni mahal tau. kdg smpai 400 500 giler. nama restoran kitorg salu makan tu HM terapung. macam wajib try je sini. yg u tulis 3, 5 tu jumlah ekor yang u order ye?

hidayah hiddensity said...

y 3* tu rate bintang! hehe bukan ekor.hehe.even rate 3 bintang tapi still sedap tak mengecewakan..

amin raha said...

obat hernia yang paling mujarab dan tepercaya adalah merek Citrus Aurantium Compound. hal ini bisa dibuktikan dengan banyaknya pasien yang memilih produk ini ketimbang harus melakukan operasai hernia.

Para pasien biasanya juga akan menggunakan celana hernia agar penyakit mereka cepat sembuh. Jadi pada intinya, kombinasa antara obat hernia dan celana hernia akan menjadikan anda cepat sembuh dari yang namanya penyakit hernia.



BACA JUGA :


Bayi rawan terkena hernia

Penyakit hernia

Penyakit hernia pada wanita

Penyakit hernia

Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Hardisk External Murah

game pc

bel sekolah