My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 14, 2013

Tutorial : Quesadillas or Wrap version saya

Baru berapa syawal tekak dah mogok nak tukar selera.. balik keje teringin nak makan quesadillas. Tapi buat version twister kfc. hihi.

Bahan2

Tortilla *perisa garlic*
Isi ayam goreng
Cheesedale
Nachos

Dressing

Sos cheezy, Mayo, Thousand island, Kechup, Sos cili thai

1. Panaskan tortilla bagi lembut je. Jangan garing plak.
2. Susun isi ayam, letak dressing pilihan dan cheesedale. Tambah nachos sket. *tiada dlm gambar xsempat beli*
3. Boley wrap macam twister menegak, or boley lipat dua dan potong separuh jadi segi tiga.

TARRRA!! dah siap boley makan malam dan bawak bekal breakfast kat opis.. *hubby buat lunch* hihi. Jom buat! Serious sedap. Nak2 pakai ayam kfc. Yummyy!

4 comments:

yUmiE AzuRa said...

waaa sedap..teringin nk mkn chicken wrap kfc tetbe.hahaha

Umi Qi said...

Perghhh hebat buat sendiri...mmg sedap nih tgk pun tau...umi Qi nk cubalah yeyyyyyyyy

~ NANA ~ said...

i sukaaaa! hehe

amin raha said...

Celana hernia Magnetik merupakan produk kawakan yang sudah terbutki serta terpercaya dikalangan dokter untuk smebuhkan anda dari penyakit hernia. Celana ini terbuat dari bahan yang halus serta tak mudah rusak.

Sedangkan obat hernia alami merek Citrus Aurantium Compound merupakan jenis obat hernia untuk dikonsumsi oleh penderita hernia yang ingin cepat sembuh dari penyakit tersebut.



INFORMASI PENTING :


Penyebab hernia pada bayi

Mengobati Hernia

penyebab hernia

Pengobatan Hernia

Game PC Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Jual Hardisk External Murah

game pc murah

jual bel sekolah