My Anniversary tickers

Followers

Thursday, November 10, 2011

Balimoon sweet escape wooho!

Date : 21 - 24 September 2011
Hotel : J boutique Hotel, South Kuta
Location : Bali, Indonesia.


Honeymoon in Bali.. sweet escape!


Rata2 we all banyak habiskan masa berehat dan sightseeing sekitar Kuta je.. motif memang dah berehat dah tenangkan fikiran.. so both of us banyak habiskan masa jalan2 tepi pantai dan kawasan persekitaran. so, pls dont expect review ni macam travelblog yea..heehe!

Day 1
Sampai airport Den Pasar, terus ke JBoutique Hotel yang jarak lebih kurang 15 min dari airport. check in dan terus berehat2.. makan tengahari kami Mc Donald yang ditapau from lcct sebelum berangkat. waktu petang, kami jalan2 cari pantai, tempat makan dan beli barang. great! semua jumpa. so misi bersambung esok..





























Day 2
Mulakan hari kedua dengan ke Kuta Beach lagi dan lagi.. owh kami sangat suka menghabiskan masa di situ.. selain tu kami jelajah bandar Kuta dengan berjalan kaki dari hotel ke pantai dan ke shopping mall Discovery disitu.. barang mahal boley tahan sebab tourist spot. selain tu kami ke art market untuk mencari cenderamata.


















Bersambung lagi nanti yea.. Part 2 plak for Day 3 sampai balik.da...!

4 comments:

+ Diyana J. + said...

Seronok dapat tengok one of Bali's honeymoon sites. Tak sabar nak tengok part 2 ;)

hidayah hiddensity said...

diyana j: dah update part 2 :)

mr&ms bOZhiCkA said...

I love your blue cardigan... :-D

hidayah hiddensity said...

tq babe! minat cardi juga? :)