My Anniversary tickers

Followers

Friday, October 28, 2011

Koleksi hadiah kawen

Salam friends! 

Just nak borak2 kosong jer ni.. during wedding hari tu banyak jugak la hadiah yang dapat for both resepsi dan bertandang.. tq semua..! memang dapat membantu melengkapkan kediaman kami nanti.. tq again.. sebab terlalu banyak, tak dapat plak nak ambik gambar.. tapi ni kesimpulan hadiah kawen yang I dapat!



Hadiah paling banyak
gelas kaca ( dekat 20 set kot )

Hadiah pilihan ramai
coffee maker ( 5 unit )

Hadiah barang elektrik
kipas angin, lampu tido, sandwich maker, multi purpose cooker, rice cooker, microwave oven..

Hadiah bungkusan paling unik
lampu tido from one of the guest ( tiang lampu bungkus, topi lampu kat luar :D) yang lain ada bentuk baju, kertas tampal lain2, dan juga tak cukup wrapping paper ;p

Hadiah sentimental value
gelas recycle from hadiah wedding dorang! camner kitorang bley detect? adalah.. wehehe kantoi!

Hadiah merchandise/cenderamata
jam dinding MU, bekas toothpick Petronas Twin Tower

Hadiah penuh kabinet dapur
dining set, ice cream bowl, tupperware, serving dish, tea set, juice dispenser, bowl set, pisau and chopping board set, mug

Hadiah berbentuk Ilmiah
buku persedian pengantin baru, buku masakan.. gulp!

Hadiah kelengkapan bilik
cadar, bakul laundry, lampu tido

Hadiah paling wangi
perfume set

Hadiah perhiasan rumah
jam dinding, album gambar, frame gambar

Hadiah misteri
Ramai guest lupa tulis kad sender name.. banyak giler hadiah tanpa nama. so we all tak tau siapa bagi.. sender je misteri, hadiah ok!

So boley tengok trend sekarang, orang takut nak bagi rice cooker, kettle dan seterika dah. takut sama ngan orang lain.. dah tu kami dapat cofee maker banyak weh!! sesuai untuk cofee lover cam I ni :)

Thanks semua.. tak ingat la ape lagi yang dapat..semua hadiah buat masa ni masih berada di rumah keluarga masing2! hehe apa2 pun we all suka sangat dengan setiap satu ucapan, hadiah dan juga tak lupa 'ang pow' anda.hehehe!

Just ada satu request untuk hadiah perkahwinan je belum dapat lagi ni..nak tau ape?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hehehehe ;)
wish me luck !!

9 comments:

Asfiza said...

hadiah yang last tu cute..:)

LisaLisut said...

expecting dah? hehe jeng3

Cik Zimie said...

oh sangat banyak hadiah u!!

ehem3 yang last tu :p

anaztasias nora aira said...

waaaaaaaah siap leh detech ! beshnya !!

Gadis said...

banyak betul hadiah nyer..

hadiah yang last tu Insyaallah akan dapat kalau diizin kan tuhan..

aminnn...

hidayah hiddensity said...

asfiza: nak2 yang last tu :)
lisa: ekin dah confirm.. u and i confirm gak.confirm peot! hehehe. gurau yea puan lisa..
zimie: boley la syukur.. yang last tu belu dapat lagi..
nora: hahaha! lawak..
gadis: amin..insyaallah..dah sedia nanti tuhan bagi..

+ Diyana J. + said...

Saya doakan impian Sis untuk menimang cahaya mata akan menjadi realiti dalam masa terdekat ni InsyaAllah :)

Faidhatul Arfah said...

untung laaa dpt bnyk hadiah ahahhahahha (:

hidayah hiddensity said...

+ Diyana J. : tq dear! amin.. mudah2an di makbulkan..

Faidhatul Arfah : boley la.. dah takyah shopping barang rumah lagi..complete ;)