My Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 6, 2011

Review : Pelamin

Hye friends! today nak update pasal pelamin.. ni antara yang I suka sangat during my wedding day. sangat lovely and ikut taste I. tak kesah la bunga plastik pun.. janji nampak cantik! hehe.. I punya request to Surizlan Bridal House, I nak combination of purple, lavender and fuschia dan flower nak sarat! hehe.. *bayar nak murah* so ni la hasilnyer! wah!! I sangat recommend to b2b yang lain jika ada yang berminat. boley pm this vendor untuk special price.heehe..











..and for those yang interested boley contact SBH la yea.. cakap ni kawan hidayah! hehehe.. bye!

15 comments:

MizaShoppe said...

WAAAA...suka...cntik....segar bugar bunga2 tuh...

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik sgt

Fariza said...

cntik. dulu fariza punya pelamin tunang, pink, purple n white. simple gila. ha3

hidayah hiddensity said...

miza: segar bunga2 plastik tu :) heheh
ekin: cantik dan budget.penting tu..
fariza : owh ya! kena view ni..ada update tak?

Aeen said...

comel gilerr...canteekkk..:)

hidayah hiddensity said...

aeen: hehe..tq ain..

Ezza Z said...

nak juga mcm ni tapi kite nikah kat masjid la.wuwuwu.

choclairissa @ intan said...

cantik~ suke idea guna lampu tdo tu instead chandelliar ~menarik~

hidayah hiddensity said...

ezza z: kita nikah masjid, ni batal air semayang kat umah..boley buat jugak..sebab tu cari pelamin budget je..
intan : romantik sket..hehe..

rose said...

cantik sangat ;)

Cik Zimie said...

i pun dah mintak quote kat SBH haritu.harga murah giler.tak kisah la.janji suit my budget.hihihi

Kisah Hati said...

cantiknya...

baju pink tu pun cantik. i wish i can wear pink on my kenduri. tapi rasanya kaler tu macam tak sesuai dengan my partner hehehe...

- ana -

hidayah hiddensity said...

rose : tq..suke.hehe
cik zimie: yang baru2 nyer design juga cantik!!
kisah hati: kaler takpe awak, kalau kaler soft jer sesuai untuk semua.

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

cntik gleee! ill definitely contach vendor u..rina pon nak bnga plastik yg "segar" haha :p

hidayah hiddensity said...

rina : banyak lagi option pelamin lain.. msg utk dapatkan harga promo tau :)