My Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 6, 2011

Review : Henna

Ramai yang tanya pasal henna dan pelamin, so I update dulu yang ni yea..

Seperti yang anda sedia maklum, henna done by creative henna artis, Nadia Khalid. sangat puas hati dengan hasil kerja dan harga yang amat berpatutan. Well done Ned! :) lepas ni ramai b2b cari u.hehehe..

Henna-ing in progress





from nedhenna.blogspot.com tq!



15 comments:

Fariza said...

cntik dan kemas :)

Fariza said...

cntik dan kemas :)

hidayah hiddensity said...

fariza : tq awak.. kita pun main pilih je design.. nasib hasil memuaskan..

Renee Meow said...

serious chantek, kemas n merah..! yup i agree pasni confirm ramai b2b cari nadia khaild.. i pun nak serbu skang ni.. haha ;p

Aeen said...

cantek inai...kitepun baru je update pasal inai pengantin...hehe

Gadis said...

mmg cantik..^_^

hidayah hiddensity said...

renee : kita suggest sebab ni yang cantik, mudah dan yang penting murah! hehe..
aeen : ek? ok sila la book.. ada banyak design jugak boleh pilih..
gadis: tq awak.. :)

Cik Hazz said...

i pun ambik NedHenna untuk majlis July lepas. sangat cantik kan hasilnya. hari2 i tenung henna i lepas tu. suka sangat2!! memang puas hati lah. nice design yang you pilih tu. ;-))

nadia_fendy said...

terima kasih hidayah.. sudi wat review henna.. terima kepada Cik Hazz, Renee & Hidayah (owner blog ni) kerana sudi menggunakan perkhidmatan Nedhenna.. ;)

Renee Meow said...

kak ned: welcome :D eh wah mcm sudah je kan padahal feb nanti..hehe. xsabar nak rasa 'touch' kak ned.. btw i pun ada review kak ned kat my blog.. :) kalau ramai serbu nanti mintak maaf ye.. hehehe ;p

nadia_fendy said...

renee: hehe..serbu2 amat dialu2kan..hihi.. Feb dah tak lame da..pejam2 celik da nk smpai.. :) get ready ya..

hidayah hiddensity said...

yeay!! capat belek design mana nak.hehehe..ur most welcome ned ;)cik hazz nyer henna yang berkenan tu dulu...hehehe..

DAYANA said...

slm..bole sy dptkn contact perso yg buat henna ni..tq:)

hidayah hiddensity said...

dayana : boleh je.. kita letak link ned henna kat entry henna. ada contact no or email awak bley contact.

Anonymous said...

hye.. try bkk blog nedhenna tp x bole laa. huhu.. bole bagi cntct no x? ;)