My Anniversary tickers

Followers

Monday, October 3, 2011

I have the best bridesmaid ever!





Hello everyone!

Top 10 Reasons to have World Best Bridesmaid!

Lydia,

10. You’ll look great in the bridesmaids' dress and makeup.
9. Someone has to help me go to the bathroom in long train songket and veil.
8. I know you will wipe my tears.
7. I will give you a special table with bride and groom.
6. I want the people at my wedding to see how beautiful my best friend is.
5. I want to spend last full day with u before I get married.
4. You get to have the best seat in the hall at the ceremony, next to the bride and center of attraction, lovely!
3. You get to be a host in planning my bridal shower.
2. My husband has some cute friends walk about on my wedding day ;)
And the number one reason you should be my bridesmaid is...because you are one of my best friends and I love you!

I must say I have the best bridesmaid ever in the world for my special day. this entry dedicated especially for Lydia. Thank you sooooooooooooo much for being my wonderful multitasking bridesmaid, runner, caretaker, best friend, consultant, photographer, 'official paparazi' and many more.. and I know that each of everyone of us in the family had fun and feel so gratefull and blesses to have u by myside. WE LOVE YOU, DARL!


Terima kasih tak ternilai dari mula u throw me bridal shower yang sangat best dan memorable! memang malam tu semua orang enjoy habis! dah lama tak rasa seronok macam budak2 yang celebrate birthday party kat rumah. best giler!

                          
                    

                   

                     


                                    

Thank you sebab u telah susah payah pastikan supaya I sampai ke majlis on time, jadi lady driver ;) 
                       






Thank you sebab tolong  i get into dress with my veil and train, bersiap and monitor makeup dalam keadaan baik. prepare my meal, suapkan pizza sebab tengah berhenna-ing and standby nasi lemak dalam handbag, sebab takut i lapar and gastric :) sangat sweeeet ok!

                     



Thank you sebab jadi messenger and penyampai siaran lintas langsung bila bride nak communicate messages to the family or groom and you are always up on what is going on.


                                 
Thank you sebab make me beautiful with the hand bouquet, mana nak cari roses pagi2 lagi berapa jam nak kawen but u sedaya upaya adakan juga..



Thank you sebab  be the one of witness on my wedding day which is an honor!


Thank you sebab made me laugh..



wiped my tears..



cheered me on, put up with my mood swings and said everything will be alright when things get tough.


and last, but not least, thank you provide moral support and be a great listener throughout the process since it is a very wonderful and "positively" stressful time for me. 




lots of love, thanks again ;D It is not easy to be in your position on my wedding day, but nothing would give me more joy and pride than to have u right there by my side..


The Dayangs

Cousins and sisters :)

11 comments:

~ NANA ~ said...

untung sgt ada kawan cmtu :)

Hidayati Farhan said...

olohh, mcm kita plak nak nanges bc entry ni. suwiiiitt. la dayah :)

bak alamat dear, nak pos kad. hehe. jemputtt

rose said...

love the henna design on your hands

Cik Zimie said...

seriously bridesmaid u aka best friend u sgt best!!! i wish my bridesmaid will be like that. :')

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,untung ade bff cm2
kem salam kat die

LisaLisut said...

awww so sweet la ade bridesmaid mcm ni.bagus betul dia kan :)
u such a lucky bride :) btw congrats on ur wed and selamat pengantin baru la kiteeeee hehe

i suka henna u! buat i rs nk ke jalan tar skrg n touch up henna(masih mode pengantin baru tak slh kot kan hahaha)

hidayah hiddensity said...

nana : syukur..
hidayati farhan : nanti kita anta kat wall awak.hehe..
rose : hi rose, it is from ned henna
cik zimie :yea.. BM u cousin u kan??
ekin : tu la..bertuah.untung la.. insyaallah..
lisa : congrats untuk lisa juga..wah!! seronok hornymoon ek? hehe..btw, henna i dah takde dah..tinggal kat kuku jer..huhu.. jom2,touch up blk.

Cik Puan Lara said...

entry ini sunguh lovely...memiliki sorg bridemaid spt ini umpama 1 rahmat....

:)

hidayah hiddensity said...

cik puan lara : btul..syukur alhamdulillah.. hilang segala rasa yang tak best bersarang di hati.. =D

izaFiza said...

tang 'wiped my tears' tu btol2 buat me terharu..hope dpt bridesmaid mcm u jugak.=)

hidayah hiddensity said...

iza fiza : tu la. baru kita tau pengapit ni tugas dia bukan tuk kipas2 jer.. :)