My Anniversary tickers

Followers

Saturday, October 20, 2012

Post Natal Care Set @ Set Bersalin

Salam friends..

Setelah berpikir2 akhirnya beli jugak Tanamera Postnatal Care Set. nak berpantang pun nak ala2 spa gak. hihi.. I beli via online time ada promo. dapat Vco lagi sebotol free, yeayy! satu untuk apply satu untuk consume. price ? RM 360 + postage.

Antara criteria memilih Tanamera Postnatal Care Set :
  • Halal certified by Jakim
  • Takde jamu, ubat2 pil yang remeh
  • Set yang simple dan lengkap dengan booklet panduan
  • Kebanyakkan produk hanya perlu apply luaran saje, yang edible Vco and Herbal Tea je
  • Review from mommies and testimoni yang menyedapkan hati
  • Vco ada termasuk dalam set untuk kegunaan prenatal - perinium massage
  • Bau2 herba tropika yang refreshing, rasa cam gi spa kat Bali!
  • Dihasilkan dengan ramuan semulajadi berasaskan tumbuhan secara saintifik 

Wahh.. kemain lagi. berpantang pun nak feeling2 best cam gi spa honeymoon dulu! hehe. hopefully dah beli ni dapat la menjalani musim berpantang dengan mudah.. insyaallah..



Dan ni bengkung yang disediakan dalam set. abislah.. mommy jadi cam ketupat pasni!


siapa yang guna Tanamera Postnatal Care Set bagi review skett!!

thanks!


5 comments:

Shakina Farhan said...

Kina ade buat review tp packaging yg lama..best!

S.n.Fariza said...

Fariza pun bli online. Tp loose pack. insyaAllah ok dgn izin Allah...

Syima Syaz said...

saya!!!hehe

tapi tapi cuma pakai sabun n spray badan je, yg lain tak sempat sbb sepanjang masa jaga anak...

lepas guna baru buat review

LisaLisut said...

ini pdpt jujur dr hati i ni.i finally decided to use Tanamera sbb nmpk cm menarik tertarik d bomb n join the hype.haha.
TAPI,i rs mcm lg best set NR.i dont know coz i rasa i mcm lg perlukan benda2 dlm set NR compared to this one.I pakai semua.ade lg yg xabis.sabun dh abis.spray byk lg.scrub ade lg.teh herba dia pn ade lg euwww tak sdp tp its good for ur peranakan.

if betul2 disiplin bagus.if mcm i on n off hurmm bole pkai lebihan brg2 tu lps pantang.buat spa kt rumah heheheheh.so n so jela xdela hebak gile ke apa. minyak n VCO dh nk abis.dua benda tu best.n sabun dia pn best hehe

u dh beli dh pun.pakai jelaaaa

hidayah hiddensity said...

kina : owh yea.. bagus2..
fariza: loose pack ada yang takde la kan? tak perasan plak boley beli loose.. nant kita cikedout
syima:uiks.. awak tak pakai segala pilis and benda lain lagi ek?ok. sila review ya!
lisa: lisa buat msg kan vco tu.. patut la nak abis. ni tengah cari info untuk product lain jugak..mana tau, boley tambah2..