My Anniversary tickers

Followers

Monday, April 25, 2011

Take A Break ~wedding prep mode~

AL bermula walaupun hanya 4 hari. hehe.. ada benda juga la boleh buat.. lagi 4 bulan, boleh kot rasanya prepare ape yang patut..

Plan nak buat aper??

1. design/tempah baju nikah.. baju dah siap, beading blum complete.. sebab beli chiffon kosong, pastu pening nak design beading work camner? huhu
2. isi dokumen nikah kawen sumer
3. confirmkan favour dengan supplier
4. awaiting reply from vendor pelamin nikah, boleh buat as per request ker tak?? (demand kemain tapi budget tak banyak) wahahaha!!
5. confirmkan hotel ngan travel agent (honeymoon katernyer..)
6. sesi DIY hantaran..huhu.. ni yang susah hati, tangan takde seni tapi nekad nak buat gak. ape nak jadi, jadi lah!!!
7. set date / appointment for white room photoshoot  (bukan prewedding yea..)

So far, tak banyak update berlaku.. hanya pending perkara2 di atas sahaja.. Oh ya! cadar pengantin yang sangat2 minimal dan murah juga sudah dibeli.. janji simple dah selesa (walaupun mama buat muka cam tak puas hati atas kesimplelan cadar tersebut) hehe.. sorry! i nak tidoq atas cadar 100% cotton gak!!! hahahaha!!!

4 comments:

~ NANA ~ said...

chayok2!!!

:)

hidayah hiddensity said...

tq awak.. ni la gaya suka tunda keje.. hehe =)

anaztasias nora aira said...

beshnya !!! dah beli cadar pengantin hehehe nora xbeli lg.

hidayah hiddensity said...

beli biasa2 je nora, jean perry. bleh agak tak beli kat mana?? sogo la. hehe tunggu sale, beli dapat bantal free lg. kat jakel pun ade kalau nora suke y glam.