My Anniversary tickers

Followers

Sunday, April 17, 2011

White Room Photoshoot

Everybody loves photo session kan?? hehe.. me oso.. and nowadays, tertarik plak tengok white room photography yang tengah hot sekarang ni.. rasa cam nak try.. kalau kena gaya, boleh jadi menarik plus sesuai juga untuk pre wedding, post wedding, group family photo dan yang paling comel, maternity photoshoot kan? tapi kan.. just imagine macam mana nak produce gambar yang lawa if u are trapped in empty white box.. takde prop just ada wall je.. jenuh nak pose kan? tapi kalau dah photogenic tu, amik gambar berdiri tegak pun cantik gamaknyer! so try je la luck! ahha! i dah booked my session!! yeay!! 

Cuba tengok ni..
Source : Hafiz Ismail


Source : Shah Sulaiman



So, for sesiapa yang berminat, boleh set temujanji anda dengan studio pilihan. Btw, gambar kat atas ni hasil kreativiti dua studio di bawah ni..




bubbye!

4 comments:

Cik Deby said...

white room mmg cantek. simple, n boleh buat aksi comel2. hihi. suke!

hidayah hiddensity said...

yup! but have to be creative kan?? takut jadi stiff pulak nant.. tu kena tgk how they reacted depan camera.. harap dapat bantu hehe..

fyna said...

nice picca..jeles...
hehehe..



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

hidayah hiddensity said...

fyna : cantik, tapi bukan gambar kita pun.. nak cari inspirasi ni ;)

ok visit!