My Anniversary tickers

Followers

Friday, September 2, 2011

Centrepiece Arrangement of Gerberas Cancelled! =(

Cobaan.. baru je dapat email flight tix AA cancelled, ni florist plak buat hal...

I dah booked with full payment awal owkey bulan August, tetiba je dia email tak dapat cater order. bengang tak?? total ada 5 pots semua untuk majlis akad nikah kat rumah..Ggrrrr!




Camni la lebih kurang dia email..

Hi there!

It's TXXX  from the XXXX  Malaysia team. :)

Regarding your purchase of bla..bla..bla..:

Gerberas or Roses Centrepiece Arrangement

We understand that some of you had difficulties to get through D'Blum Florist. We're terribly sorry for the inconvenience caused and we have decided to refund you back.

Please be advised that your advance will be refunded back to your payment method within 14 working days. For those who have paid extra chargers to D'Blum Florist, please send us an email by attaching your proof of payment such as the bank receipt
.


Please accept our sincere apology. Kindly let us know if you need further information.


XXXX


Mampu tak diriku bersabar??

7 comments:

lovelyadibah said...

sedeyhnyer!!!kuatkan semangat k dayah!

Rilla said...

Dear, be stong k. Rasanya ramai BFF yang boleh cater ni. Why not you tanya2.

Cik Zimie said...

ya Allah stressnye kalau kene kat diri sendiri.sabar ye dayah.sempat lg ni.cube cari2 vendor lain plak..

kaklong said...

cik dayah, semua tu dugaan dari Nya..Sesungguhnyer ada hikmah disebalik apa yg terjadi.

kak long doakan kesabaran dayah menjadi kekuatan utk jadi yg terbaik k.

hidayah hiddensity said...

huahuahua!!

maybe dah bukan rezeki... =( yea.. saya bersabar..

e k i n ♥ y u s r i said...

nie semua dugaan dayah
sabar ea

hidayah hiddensity said...

yeala ekin.. sabar je.. huhu..