My Anniversary tickers

Followers

Thursday, September 15, 2011

Map Lokasi Resepsi & Bertandang

Salam b2b and friends semua! ni nak tunjuk map! lupa nak upload lebih awal pada sesiapa yang tak sempat nak dapatkan kad tu.. boleh download and print yea.. Siap gambar dewan skali I tunjuk yea..hehe :D sorry tak sempat nak edar kad untuk semua gara2 kad yang lambat siap.. :( 


Ni dia Dewan Serbaguna Au5

 bak kata sara my nak senang, naik mrr2, masuk kanan exit yang ada giant sebelah kanan tu.terus jer, nanti  nampak le dewan tuh...


Datang jangan tak datang!! *dup dap dup dap*

3 comments:

~Lieza~ said...

Owh..kt dewan AU5..dkt je..lieza dok ampang.. adakah saya dijemput? nk dtg bole? hehehe...

hidayah hiddensity said...

jemput liza, datang.boley je.tapi kena kenalkan diri la.hehe

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot