My Anniversary tickers

Followers

Sunday, December 30, 2012

Love Planner 2012

. : Wish list hubby and wifey  : .

1. Ronda 360 utara Malaysia, Kedah & Perlis January 2012 ( done! )

2. Slot photography bersama Subhi Karim Dec 2011-Mac 2012 ( tunda lagi.. :/ )

3. Melancong ke negara jiran Feb-April 2012. beach, here we come!! 
(done) to Krabi-Phuket 10-14.4.2012

4.  House, tolong la buat rumah kat Keramat, Setiawangsa atau persekitarannyer *dengan budget yang mampu milik* kuikui ( done! ) 3.8.2012

5.  lalalala.. duit ada lagi tak? nak completekan rumah especially kitchen cabinet, living room and walkabout wordrobe.. hehe ( done! )

6. Membina ahli keluarga yang comel2..lallala.. amin..
 ( dalam pewot mommy tengah develop )

7. Mengikuti kursus/bengkel yang boleh mendatangkan manfaat
( done! antenatal class attended ) 4.11.2012

18 comments:

K.I.N.A said...

wah..jauh ke depan dah plan die..bagus3..:)

kaklong said...

hepi nyer tgk plan cik hidayah ni..

jeles kak long tau! :)

pe pun, good luck

hidayah hiddensity said...

kina : kita pelupa kina.takut lupaa hotel dah book.so kena la pin up planner ni.heehe

kaklong: plan saje dulu.jadi ke idak taktau.tq for being positive of all my situation.semangat tau!hehe..

maisara my said...

hello...krabi island here you come ker???????

hidayah hiddensity said...

my : anda tepat sekali.hehe!

maisara my said...

so lepas tu jgn lupe survey2 kan rege kat sane yer....transport da segala...nak buat group tour ni...hehehehe

LisaLisut said...

erk i xsempt nk buat post wedding shoot dh pregnant haha.hope ade rezki to shoot maternity huhuhu...

hidayah hiddensity said...

rezeki la puan lisa.. stress plak I tgk korang sumer bawak perot.hehe.takpe, cuba lagi.hehs

anaztasias nora aira said...

dear, ada add nora kat facebook ye. hehee suka plan kamu !!

hidayah hiddensity said...

haah..baru nampak nora sebab tengok kat page peveyhack! hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

salam hye,,, ape2pun suka tgk kamu yg sangat comey...

hidayah hiddensity said...

hye awak! tq.. comel dah comot.hehe.. selamat berkenalan :)

iedayah said...

wa..yg num 4 2 sm la kte..i wish it 2..huhuhu..btw,salam kenal

hidayah hiddensity said...

hai cik iedayah.. same name.hehe. selamat berkenalan =) payah sekarang nak cari rumah kan? adoi.. klau dapat kat setapak or gombak pun ok

anaztasias nora aira said...

nora pun tgh cari umah. skrg ni mahal la dear !!

hidayah hiddensity said...

nora : memang mahal.. ni pun dapat apartment kecil je.. jadila tumpang berteduh.. =)

Shafaf said...

rasa mcm ku kenal siapa ini.. hehhehee
dayah.. is it you???

hidayah hiddensity said...

shafaf : yup2!hi shafaf =)