My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, September 19, 2012

Ulangtahun Pertama Perkahwinan yang ^%@$&! kan..

Hye stress!

Baru lepas anniversary, masih belum terlewat ingat nak buat surprise to my hubby, last2 kita yang dapat surprise!

  • plan nak gi bercuti kat utara, accommodation dah booked. last2 kena cancel, hubby ada urgent meeting. giler hampa.. hmm.. :(

  • nak buat 3D4D scan with hubby, 1st time nak tengok budak tecik la katakan.. sampai klinik doc takde. ritu kata takyah appointment, walk in je. owh.. public holiday katanya,walaupun hari tu cakap doc available monday-friday..

  • pegi hospital nak refer doc bersalin.. kena buat ofice hours plak.. and lagi kejutan, pakej bersalin naik harga RM600 from actual pakej!adeh.. banyak beza tu.. pastu hospital mintak buku merah checkup kerajaan. satu hal plak kena buat..

  • memandangkan plan anniversary semua tak menjadi, I pun saje2 la gi cari kedai stainless steel nak engrave something for my husband. hadiah dah takde, at least adalah sesuatu untuk kenangan.. *teruknya wifey ni!* I buat lebih kurang macam ni..




I engraved layout dia camni..  satu put my name, another one his name.

Front
H&H
16.8.11

Back
hidayah / hafiz

Ye..memang biasa2 je kan? tapi bermotif tau. nak letak kunci rumah baru bulan depan nanti. hehe.. So I tempah 1 pair la for both of us.. tetapi malang tidak berbau.. I dah tersalah engraved wedding date I! patut 16 Sept 2011, I gi buat 16 Aug 2011 :( Ya ampun!!!!!!!!!!

Apelah yang terpikir dalam kepala otak ni.. ni banyak sangat pikir sebab vacation cancel la ni.. tu pun perasan lepas hubby tegur " Nape 16 Aug? kan 16 Sept.. Tengok papa lagi ingat date tau... " *dush* kena sebijik!

So conclusion! hari ni I tersangat2 down : / *sob sob*  

8 comments:

MAY said...

wah..teruk sgt tu smp date kawen tertukar.. ;(

iedchan said...

heppy anniversary gak..:)))))

Cik Tqah said...

lor..mesti byk pikir ni..cool babehh..hihi

hidayah hiddensity said...

may : erk..memazirkey holder tu.. tak bermakna dah..

cik butang : =)tq!!

cik tqah : memang pun.. sob2.. careless sangat!

Syima Syaz said...

saya dulu check up kat private n bersalin kat goverment, takde mintak buku pink pun cuma hospital nak ada rekod check up je...tak kisah lah buku pink ke, biru ke, hitam ke janji ada record check up untuk hospital refer...
saya bukak buku biru...=)

hidayah hiddensity said...

syima syaz : tula.. dorang kata nak buku merah gak. kita rasa asal kita ada buku check up sendiri dah ok la.. sume record ada situ..

LisaLisut said...

smpai gitu lupa date anniversary,.xpe bkn slh ibu mengandung byk sgt nk pk hehe. happy anniversary to u too :)

hidayah hiddensity said...

lisa: haha! yea happy anniversary untuk semua wifey y celebr8 on malaysia day!