My Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 25, 2013

First Outing Iftar @ Yati Percik, Setapak.

Syukur alhamdulillah dah masuk 2nd half puasa.. hari ke 16..

Weekend lepas me and my men *hubby & zain* sempat la berbuka sama kat luar lepas shopping raya untuk hibby dan anak. Selalu hari2 kita berbuka kat lrt je sbb bas balik lambat.. So weekend baru ada masa berbuka special, kita teringin nak makan ayam percik putih. Hubby agree walaupun kurang kelfood *kelantan food*

Gerak ke Danau Kota, Starpark business centre opposite Kl Festival City. Tempat tersorok, dr jalan besar xnampak. Yati percik. Pemes kat Kelantan ni. Baru sebulan bukak. Tp lokasi x elok untuk anak kecik since shoplot dia berdepan dengan bar & lounge. Bising sket.

Bila masuk first impression mmg best.selesa and friendly staff. Food sampai panas and on time. Price range affordable, food very nice. Semua ok!

Dah masuk waktu berbuka, restoren serve kurma n air sirap.. yang penting free! Bagus kan. We all order nasik goreng tok bali with 1/4 ayam percik, nasi kerabu with percik putih 1/4 sata and cold drinks.
TOTAL : RM28.30 lebih kurang la.. bagus kn?

Room for improvement if posibble hopefully depa dapat location lg bagus contoh dlm jj ke, tempat lain ke baru sesuai ambiance berkeluarga. Tu je :) selamat berpuasa...

5 comments:

Chekgu Azrine said...

sedap jgk..dekat ngan umah akk je ni..hehe

4feet8 said...

ada satu lagi kedai selera kelantan kat area situ. kt platinum walk tu, masuk parking.. hayaki cafe..

CikNaa said...

nampak sedap ni.. tapi tobat la papa afiq taknak bukak kt luor.. anak dia fuhhhhhhhhh..

hidayah hiddensity said...

chekgu azrine: takyah jalan jauh2 nak makan kan? cuba terjah

4feet8: owh..belah mana yea? ni tempat baru tu..parking ek? hayaki macam nama kedai jopun. best tak?

ciknaa: afiq letak dalam high chairla ciknaa.. jangan terbalik dah.hihi

amin raha said...

obat hernia yang paling mujarab dan tepercaya adalah merek Citrus Aurantium Compound. hal ini bisa dibuktikan dengan banyaknya pasien yang memilih produk ini ketimbang harus melakukan operasai hernia.

Para pasien biasanya juga akan menggunakan celana hernia agar penyakit mereka cepat sembuh. Jadi pada intinya, kombinasa antara obat hernia dan celana hernia akan menjadikan anda cepat sembuh dari yang namanya penyakit hernia.



BACA JUGA :


Bayi rawan terkena hernia

Penyakit hernia

Penyakit hernia pada wanita

Penyakit hernia

Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 4

Hardisk External Murah

game pc

bel sekolah