My Anniversary tickers

Followers

Monday, July 15, 2013

Zain's New Play Mat

Giler bersawang tak update!

Lepas balik dari gathering Gojes kat Aeon Au2 tu, mommy saje masuk Mr DIY cuci mata.. balik mesti bawak barang jugak..

TARRRAA!! zain dapat mat baru golek2.. Boley la.. ringan, senang lipat and senang simpan.

Harga rm25.90.

Siap dengan monopoly untuk papa and mommy main sekali :)







Keciwa xde sape layan main monopoly.hikhik!

3 comments:

ComelComot said...

hehehe menarik. aritu husband ada gak berhasrat nak beli play mat ni. tapi memandangkan bb azriel 24jam tdo dan blom lagi mampu meniarap asek duk dlm bb coat atau bouncer je so sya blom nak bli lagi.

nurul izayani said...

Murahje playmat ni rupanya..

hidayah hiddensity said...

cc: playmat ni ringan and senang angkat basuh. dia macam plastik. tapi kalau nak sedap tido mmg tak la.. setakat nak main2 boleh. sbb dia takde macam span ke ape ke kat bawah.

ni: DIY semua murah.kalau tempat lain maybe mahal sket. ha.. dia nyer design pun boleh pilih. nak airport ke race track ke