My Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 16, 2011

Mana nak cari pompom?


Sabtu ni dah block date untuk photoshoot wedding banner nanti.. alang2 as per photographer advised, " sila bawa baju lebih, boleh ganti2 kalau ada masa". betul jugak. takkan la the whole session semua nak buat gambar banner yang sopan2 itu. mesti nak ada free style juga kan? hehe.. terfikir pula untuk bergambar seperti di atas padang bola, ada player ada cheerleader muslimah! =D wahahaha! bola, kasut futsal and...pompom! masa dah suntuk ni.. alahai mana plak nak dapat.. ahha! agaknyer bley cari kat Toy's r us kot?? ape lagi, esok, go! 


Nak camni boley? =)

9 comments:

LisaLisut said...

nice idea babe!buat jgn tak buat!

hidayah hiddensity said...

hahaha! camner la rupa sabtu ni.. nant i hupload.muahahahah!

lovelyadibah said...

bestnyer!!pompom?try cari kt kedai yang jual brg party:)

nida-razak said...

dear..xpon ley wat sendiri..cari riben yg halus, potong banyak2..cantik..nida dapat idea ni time tngah wat bunga pahar.. =)

hidayah hiddensity said...

lovelyadibah : btul cakap u, i jumpa kat tempat party kat toys r us =)

nida: time skolah dulu buat sndiri je pakai tali rafia carik2, jenuh sampai seminggu baru siap.halus tak halus blakang kira.hee

tiramisu said...

woohooo! comel! yup, kat toys r us ade. x saba nak tgk pics!

hidayah hiddensity said...

tira: git the cd already! tunggu masa mau upload saje =)

Renee Meow said...

hyeeee...so hows ur shoot dear..?? ok x?? cepat upload mahu tgk jugaaa.. hehe :D



meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hidayah hiddensity said...

sudah upload!!!!