My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 1, 2011

Doorgift : tetamu suker tak??

Apekah yang seronok anda bawak pulang tatkala menghadiri sesebuah wedding? chewah! cam soalan interview plak. hmmm, kalau I prefer makanan.. hehe.. tak kesah la sweet ker, cupcake ke, bahulu pun I suker.. tapi makanan tak bley tahan lama dan juga tak bleh simpan jadi kenangan la kan.. tak kesah kot.. tapi nak tau jugak, secara umumnyer tetamu suka aper yea? I dah ada bakul / bekas favor, tapi still empty.. tak decide lagi mau letak ape. 

Dear b2b and readers sekalian, jika anda sebagai tetamu, ape yang anda suka I letak dalam beg ni?? 

image hanya untuk tujuan ilustrasi, bukan bakul sebenar ;)

Harap dapat bantuan b2b sekalian men-generate idea, kalau ada vendor to recommend bley bgtau skali yea. tq!!

ni idea2 cik hiddensity yang blum muktamat :

cupcake? common sangat kan?
chocolate? choc ape?
brownies? vendor?

urghh!! confuse! (=_=)

9 comments:

eidA said...

saya suka kalau dalam tu ada kek lapis...hee

Hidayati Farhan said...

dear, i pon pening bout door gift. i suka makanan but not bahulu sbb kat umah ni klau dpt bahulu smpai kulat2. so, i nak sumthng yg mkn dan habis. i prefer cookies. :)

hidayah hiddensity said...

eida :kek lapis sarawak yea? cantik dan sedap. kena cari supplier ni.

hidayati : cookies juga sedap, beli famous amos! yum2!!

tq!!

nida-razak said...

sokong idea eida tu..kek lapis ok gak..tp susah nk cari supplier..muffin ok gak, tp cari yg rare n sedap..bahulu..nope, xmaula..huhu

hidayah hiddensity said...

nida, kita ada jumpa supplier muffin coklat, tapi chocotop! mmg sedap tapi comot and leceh mau balut!!!

maisara my said...

choc/cream tart....my friends ade buat utk wedding doorgift...coklat n biskut dlm my goody aritu sedap tak????...hikhikhik

Miss Sunshine said...

kalau dapat bakul macam dalam gambar.. dapat bakul pun dah cukup.. hihi.. ^_^

ElyaElmo said...

dear!! dlm tu letak telorr rebus nak...cool kan!! mcm dulu2 ehehe

hidayah hiddensity said...

mai : biskut tu beli mana?? hehe
miss sunshine : ni favor orang putih tau, dorang pun pakai doorgift cam orang msia jugak!hehe
elya :haah, kalau satu family dapat, dah boley agak dah malam tu menu ape kat umah dorang, sambal telur!!!hahaha!