My Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 30, 2011

White Studio Photography at Serindit Photo Studio

Hai sumer!! lama giler tak update blog gara2 laptop rosak.. nak update guna android tak boleh pulak! tak support ke application ni tak sure..hmm.. okeh! btw, on 18 June 2011 I gi buat photoshoot di Serindit Photo, Setapak lebih kurang 5 minit je distance from Jusco Wangsa Maju. seperti yang dimaklumkan dalam entry yang lalu, kami plan nak buat theme futsal player and cheerleader. tapi sebab kesuntukan masa kami tak dapat prepare prop yang menarik, hanya berbekalkan bola dan pompom jer.. huhu.. patut kalau ada jalur gemilang ke head/wrist band harimau malaya ker confirm lagi cun. 

Credit to Bro Khairul & Bro Sani *sory kalau salah name, ampun!!*  for the guidance camner nak beraksi depan camera. u all memang rawk!! hehe.. memang I recommend sape2 yang berminat nak shoot, bleh datang sini. service tiptop, prop banyak, tempat selesa dan harga sangat2 berpatutan, nak cari ape lagi kan? memang dari awal deal dan book date sangat mudah dengan orang2 yang pro cam mereka ni. bravo la Serindit Photography!!

Hasilnyer ni lah sebahagian daripada 300++ keping gambar, phhew!.. *maaf atas aksi2 amatur dan fotogedik kami yea ;)*









p/s : baru lepas pulang untuk my sister photoshoot di Serindit Photo Studio with the photographer Bro Hasirol. cool!

6 comments:

zimie said...

aww cumelss.mentang2 skrg tengah demam bola.naseb smlm Msia menang.hihi..

hidayah hiddensity said...

yela awak.. kite ralat takde jalur gemilang n headband harimau malaya.huhu..

..L.Y.A.N.A.. said...

woww...cm best je.cm nk buat pre wedding lg ala2 pakai baju malaysia..hehhe btw sweettt gituuu ;)

hidayah hiddensity said...

hehe..tq!

Renee Meow said...

waaa tema bola jugerr.. hehehe.. *high five* same la kite.. beshkan shooting kat serindit tu.. mcm nak buat lagi je.. hehehe

hidayah hiddensity said...

btul tu cik renee.tapi awak banyak prop!! meriah! hahaha!