My Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 30, 2011

Mini Pelamin Termurah di Kuala Lumpur, incredible deal!!

Pucuk dicita ulam mendatang.. begitula apa yang terjadi pada I. hehe.. sedang mencari2 mini pelamin untuk akad nikah kat rumah nanti.. so far status tak confirm, sebab nak nikah di masjid, perlu ke nak pasang pelamin kat rumah? mini pelamin pun time survey dapat minimum 1k. gulp! so takpe, I survey lagi dan lagi *biasa la b2b kan..* sampai la ternampak satu incredible offer ni.. I was like... WOW!! is it real?


MINI PELAMIN UNTUK PERNIKAHAN / PERTUNANGAN
HARGA : RM 600.00
PROMO PRICE FOR BOOKING JUNE TILL SEPTEMBER, RM 450.00 ONLY!!!

Sangat excited owkey!! murah pula dan pelamin bukan deco cikai2.. I penah tengok the same pelamin for RM 1000.00!! mujur tak bayar booking lagi time tu. memang rezeki. alhamdulillah.. so, rezeki jangan ditolak.. I terus book date and tinggal nak bayar depo je.. syukur..  hmm teruja nak tau design pelamin kan?? lebih kurang macam ni contoh dia..



Cantik giler!! so, bagi sesiapa yang nak cari pelamin nikah or bertunang dengan harga terbaik, boleh dapatkan perkhidmatan dari Surizlan Bridal House, Subang Jaya. Hope this entry helps! bye!!! 

18 comments:

zimie said...

homaiii bestnye dayah.hurm tapi wed i lambat lagi.nak ke dia terima.hohoh btw i add dah die.nanti nak PM tanye.murahhh hokay rm450!! salo i nampak, rm1500 ke atas.

anaztasias nora aira said...

not bad heheh tp lemah tempah awal ni ilah nanti takut tertarik pada yg lain huaaaaaaaaaaaaaa

hidayah hiddensity said...

btul..hehe.the owner revert to us juga cepat..senang deal. cuba try kot dapat best price lg for nx yr :-)

Puan El said...

mesti hati berbunga2 je..tu lah nama nya rezeki nk kawin..ade je durian runtuh...=)

LisaLisut said...

malangnye i di seremban.mls nk tye whether di abuat kat seremban tak.mst cost transport semua kene amik kire.haha.lgpun i mmg DIY mini pelamin..haha..bestla spe duk KL..

hidayah hiddensity said...

yea rezeki sgt pn elle..hehe.. lisa: lg bonus kalau pandai diy..jimat plus puas hati.

nida-razak said...

rezeki nk kawin.. =)

Cik Hazz said...

murah2.. susah nak carik mini pelamin start dr serendah itu. btw i jumpa 1 yang start around RM500, she's from Kajang. check it out --> stazurin.blogspot.com

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

hidayah hiddensity said...

got another 1 oso 550.00, but I prefer dis so much.hehe.yeay!

Puan El said...

hiii...=). pasni ade lg durian runtuh.

cikFM said...

wah beznye.. nk try tnye.. :) tq

hidayah hiddensity said...

amin..murah rezeki..:-)

Puan El said...

weee...~~!! sukanya kalo dpt cmtu hari2...

choclairissa @ intan said...

wah bertuah u dapat pelamin murah..:)

hidayah hiddensity said...

well, ada pakej murah untuk cukur jambul juga.. :-P

Gadis said...

simple but nice mata yang memandang...

hidayah hiddensity said...

jadi la.. tu je yang mampu.. =)

Lovely Emy said...

Hi, kite ada terjumpa mini pelamin yang murah lagi area KL :)

http://www.facebook.com/#!/pages/Blossom-Bridal-mini-pelamin-buaian-akikah-fotografi-/205332589485644

paling rendah RM250-650. design pun cantik juga :D