My Anniversary tickers

Followers

Sunday, May 29, 2011

Fiance's outfit in progress

Sementara ramai buat review pasal b2b wedding today, i just mampu tengok update blogger2 lain jer. sedey.. hehe. selamat pengantin baru buat Cik Belle. semoga berbahagia disamping orang kesayang! sangat cantik anda. sungguh terpegun.hee..

Okeh, hari ini seperti dirancang, we all pergi menempah baju resepsi cik tunang untuk majlis nanti. semua berjalan lancar, bagus.. baju I dah siap, tinggal baju cik tunang saje kira2 lagi 2 minggu boleh fitting. baju silang simple je, buat sulam sket2 (tu pun setelah dipujuk,hehe). kalau ikut selera cik tunang, nak baju plain je, tapi nampak cam baju biasa sangat, tak feel pengantin nanti.. bila baju siap nanti,  rasa macam kena ada another session for fitting la, tak pasti bulan puasa dan raya nanti perkembangan badan susut atau naik? *mode pasrah* tunggu je la..adeh..

Baik cik tunang, pose sket!! heee..

owh yaaa ya! no entry, fine..! ;)

4 comments:

iedchan said...

hehe..wah2..smgat2 kan..nak wat baju da...beli kat jakel kan ni?

hidayah hiddensity said...

ni bukan jakel, ni kat silver star =). payah nyer nak cari kaler biru yang btul2 berkenan di hati..

tqahmisdar said...

bestnye.. kite tak mula ape2 lagi..isk3

hidayah hiddensity said...

buat slow gak ni..tgk lg 3 bulan je ;)