My Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 12, 2011

Bali or Phuket?

Cik tunang dapat Pakej Percutian 4D/3N ke Bali or Phuket.. tak tau nak gi ke tak yea? cadang macam nak ke tempat lain, tapi membazir plak kalau tak amik accomodation yang orang dah bagi ni.. Jimat boleh guna untuk hornymoon kan? hehe.

Mana best yea?? sebab kedua2 tempat ni I blum pernah jejak lagi.. terasa seperti mau ke Korea, China or Australia.. Hmm.. mari survey pakej percutian ;) yeay!!

13 comments:

zimie said...

phuket!!!haha bais je dengan bali ni.terasa cam nak pergi krabi pun ada *ok terkeluar tajuk* :P

LisaLisut said...

both?can?hehe.kalau u kata nk g australia etc bagi tiket tu kat i.hahahahaha ;p

phuket ada tiger show ;p all round.dr phuket bole naik bot ke krabi terus.kita kill 2 birds with 1 stone.hahah

bali romantik.dua2 pn bole beromantika actually.hehe.

hidayah hiddensity said...

krabi in list juga sebenarnyer. tapi dapat pakej tu bali or phuket.

jika phuket bley naik bot ke krabi, macam menarik juga!! wow!

*tiger show y seram tu..tidak!! hahaha!

~ NANA ~ said...

phuket!!! i suka krabi island...besttt...hihi

hidayah hiddensity said...

wah! nampaknyer phuket cam best juga yea cin nana?? nant i survey lagi tentang idea cik lisa naik bot from phuket ke krabi tu.hee

Fafau De Craft ( Zana ) said...

sy daa gi bali...best jerk... :) bnyk tmpt menarik..

Wanie said...

korea! hehe..
tp klu antra bali and phuketm g Bali la ^_^

hidayah hiddensity said...

bali romantik dan mmg sesuai utk hornymoon katenyer. language pun same..

phuket pantai juga adalah sangat cantik *tgk gambar*

korea mmg nak pegi kalau september ade salji!!!! hehe

sebenarnyer mode nal pegi tempat bersalji pada bulan september di manakah?

so far phuket vs bali 50 : 50 ni..
tapi cam berat ke phuket *gara2 statment cik lisa!*hahahaha!

maisara my said...

vote for phuket!!!!

hidayah hiddensity said...

best ek??

maisara my said...

ntah...mcm best...lgpon bosan org asik sebut "bali..bali..bali"...nanti jd fasha sandha...hahahahaha....g phuket nak ituttt!!!!!

hidayah hiddensity said...

jom kita g hornymoon bergroup2 nak? hehe.. FS?? tu yang nak avoid tuuu!!!
hehe

zimie said...

vote for phuket jugak.suka pantai2 laut2 ni.cuma baware of 'dugong pink' jela.ekeke