My Anniversary tickers

Followers

Friday, May 20, 2011

Sneak Preview Baju Nikah

Alhamdulillah.. sudah terima baju nikah dengan selamatnyer.. terima kasih kepada cik tunang yang bersusah payah menghantar baju dan mengambil baju ni.. hehe.. tq! baju nikah ni memang buat simple habis, baju kurung chiffon dengan perincian manik halus. sangat minimalis.. kalau badan size tak berkembang pas kawen nanti, boleh ar pakai lagi..

Nak tunjuk ke tanak..nak tunjuk..tanak..teaser sket la.. hmm segan lak.. segan nape plak? hehe.. aiyoh! memandangkan mesti ramai b2b yang ala2 excited nak tengok, I bagi sneak preview sket..

Jeng..jeng..jeng!! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Tarrra!!! inilah busana nyer..ececeh! yeay horey2 dah siap!! boleyla.. sepadan ngan harga dan total damage. budget pun tak besar.. harga < RM 600. harga mampu milik untuk pengantin budget =) peace!

15 comments:

K.I.N.A said...

cantik hidayah! kina pun ingat nak buat bunga 3D tu..tempah kat mana?hehe..

Alia.A said...

the minimalist is the perfect one. =)
nice outfit!

~ NANA ~ said...

cantek dear! i suka yg simple :)

LisaLisut said...

yes i agree with alia.cntik la babe!

hidayah hiddensity said...

kalau korang sumer tengok entry calling for the beaders, ada beader name beadmeplease. she is the one =) profesional. recc untuk b2b.sangat!!

hidayah hiddensity said...

tq cik kina, cik alia dan cik nana =D hepi2!!
btw, baju kina sangat cantik juga.. admire kain selang seli itu..

Miss Sunshine said...

cantiknya baju nikah tu.... sweet je tengok... sukelah yang sweet n simple.. ^_~

lovelyadibah said...

Kira beadmeplease murah eyh hidayah?yay!!cantik dan murah:)bestnyer hidayah!:)

Cik Deby said...

cantek sgt.. deby suke!

A.N.A said...

sgt soft tgk bj dayah..cantik n sweet je..i loike..lala je giler sikit nk kn warna purple utk nikah..hahaha..

hidayah hiddensity said...

tq yayang sumer =)

ms : tq,semoga sweet hendaknyer di hari nikah nanti.hehe
lovely : cantik, murah dan pantas giler buat keje dah siap!!
deby : terlalu byk sangat design nak pilih, last2 buat simple giler,done!
ana : purple pun cantik juga, btw, sekarang bride sumer berani, nikah dah pakai kalerful kan nowaday.

Darah Manis said...

simple but nice.. i like~~!!

hidayah hiddensity said...

thanks dear!

Hidayati Farhan said...

cantekkk. mmg setuju, lepas kawen boleh pakai balik. suka sgt2 okeh

hidayah hiddensity said...

haah.. lgpun time tunang dah buat baju putih, nikah buat baju yang wearable la untuk occasion lain juga later.