My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, May 25, 2011

Air Asia Big Sale till 29 May 2011!


Kawan2 b2bku sekalian, mesti ramai yang tengah excited cari tiket aa kan? kalau tak honeymoon pun at least bleh beli tix berjalan2 bersama family cari barang kawen kat Bandung kan? mari2 jika sempat kita book tiket. memang murah. jalan2 dalam Malaysia or negara2 jiran pun jadilah..  tapi penat online asyik error je..aiyak! takpe coba lagi. mau tiket KK la.. please!! hehe masih sempat till 29 May 2011.

Ahha! time2 begini la bley jimat.. elak pembaziran.. =)

p/s : terfikir seperti mau bersuka ria bersama bff sekalian sebelum menikah.hehe. peace!

10 comments:

lovelyadibah said...

tp jam kan nk masuk daya??tp kan diorg ckp untuk thn depan nyer tarikh..huuu~~~..

hidayah hiddensity said...

ada je flight awal..ujung tahun pun ade.

Fariza said...

book skrg. honeymoon next year. hik3.
penat kan asyik error je.
Alhamdulillah sudah berjaya booked.
^.^

~ NANA ~ said...

byk kali try masuk tp mcm jammm je :(

Wawa Yusoff said...

sangatttt susah nak masuk web air asia :(


dear, sudah follow and link kamu :)

Miss Sunshine said...

Waa.. jadual cuti sekolah tak kuar lagi.. camner nak book tiket ni.. huhu.. takpe2.. AA mmg suka buat promosi.. nanti mesti ade lagi... ^_^

hidayah hiddensity said...

fariza : dapat tix?? wah.. location? hee bz body ;p
nana : rata2 dapat buat dalam pukul 4am onwards..huhu
wawa : error je..penat nak key in.
link n follow u juga.
miss sunshine : tunggu matta fair nak???

maisara my said...

nak ikut...hehehe....kepada yg bergelar guru, walaupon jadual cuti blm kuar, blh kire sendiri...sbb setiap cuti sekolah akan bermula selepas 10 minggu sesi persekolahan...gudluck!!!!

hidayah hiddensity said...

yea teacher. jom jalan! korea dah jejak blum hari tu??

maisara my said...

blm le...4jun ni br nak jejak...hikhik