My Anniversary tickers

Followers

Monday, May 23, 2011

Promosi Kerja Kahwin 2011

Kraf dan Perkahwinan Malaysia!! 
Buat kali keenamnyer Kraftangan Malaysia menganjurkan Promosi Kerja Kahwin 2011. ada jugak la pernah pegi Kompleks Kraf Jalan Conlay sebelum ni.. senang juga nak pegi, parking free ada shuttle van jemput dan hantar ke sana.. sesuai la pada b2b yang nak mencari favor ke, barangan kraf untuk hantaran atau aksesori pengantin. macam tahun2 sebelum ni, masa I pegi, kita kena pandai pilih barang juga dan kena tau harga semasa. sebab biasalah kalau kompleks kraf mana2 tempat pun target visitor adalah pelancong, so harga barangan yang ditawarkan pun standard pelancong jugak! hehe.. 

Btw, here are the details :

masa  : 10 am - 8 pm
           10 am - 10 pm (Jumaat - Ahad)

tarikh : 26 Mei 2011 till 6 Jun 2011

Harap2 ada masa nak singgah.. jom! =)


2 comments:

anaztasias nora aira said...

jommmmmmmmmmmmm. saya nak pergi. hoyeah :)

hidayah hiddensity said...

cik nora!! jumpa nant hai2!! *macam kenal* hehe