My Anniversary tickers

Followers

Saturday, May 14, 2011

Blogspot system down ke?

Sedih je ada entry kena delete secara tiba2.. dah la beberapa hari lepas blog read-only mode je takleh update langsung.. ni entry kita plak dah kena removed. huhu.. majuk la camni.. takde mood sudah mau update perihal baju nikah yang dah siap.. =(

Ada sesiapa mengalami isu yang sama gak ker??

2 comments:

Bubbles said...

i pon sama! ada yang tiba2 je takda kan? and 2 hari i tak boleh log in. :|


btw, baru follow u!

hidayah hiddensity said...

btul.. dah dia remove komen jadi zero! sedey..

tq follow, i follow u back =)