My Anniversary tickers

Followers

Sunday, May 8, 2011

Busana Keluarga Si Pengantin Perempuan

Baju abah, mama dan kakak2ku nan berdua itu harus kena diberi perhatian juga.. standard la wedding orang melayu nak sedondon satu family kan? (family I je kot) hehe.. cam gameshow family ceria pula.. wokeh! pengantin sudah pakai baju turquiose, oleh itu kaum keluarga akan menyarungkan pakaian bertemakan biru cair dan gold. ok tak? tak la same sangat, nanti kalau mereka terlebey glam overshadow ratu sehari pula.. abislah! owh ya, idea tema busana family ini tercetus selepas ternampak satu gambar yang berjaya memberi inspirasi kepada tema kaler ni.. camni la lebih kurang gambar tu..

Victorian_Wedding_Dress for Sale
dipetik dari Gothic Wedding Gown

wahahaha! sila abaikan kecekcian baju itu. tak mungkin pula nak buat fesyen begini..yang penting idea dan inspirasi yang I dapatkan.. ok la kan?? ;p

8 comments:

Miss Sunshine said...

baju family kita pun sangat lain dengan baju kita.. saje tak nak bagi sama... kalau sama nanti, tetamu tak dapat cam yang mana satu pengantin kan... hehe

hidayah hiddensity said...

kan awak.. adoi.. kita still senada kaler. tapi baju family kita bg spark gold lebey.. kita ada la sket tempias benang emas kat songket tu.. huhu.. nikah kita nak family contra abis!!

~ NANA ~ said...

dear...blue+gold sgt cantek okey! adik i nak jadikan warna tu as her wedding theme nnti...hihihi

hidayah hiddensity said...

boley2.. pening ni baju family lg menariks! hehe..

LisaLisut said...

bole.cntik.anything with blue i ok je hehe.gila biru

hidayah hiddensity said...

harap2 agar ok kombinasinyer ni.. amin.. hehe

~ mizzAmy ~ said...

colo combo yg cantik dear. nmpk ekslusif. ;)

hidayah hiddensity said...

imiginasi kena tinggi, takpat la kain y grand2 camni.. kain biase jer..