My Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 5, 2011

Gulatis Sale sampai 20 May 2011! Mari bershopping!

Sempat lagi ni bergegas dari SA ke Jalan TAR pas keje semata2 dengar jualan runtuh kat KL. amik kesempatan cari kain untuk raya dan kalau ada jualan murah bley cari kain baju untuk para family dan bridemaids juga. blum beli lagi ni.. huhu.. dari Jakel sampai la ke Gulatis (dah nak sampai sogo dah) jalan kaki dah penat, sempat beli kain untuk baju kurung cotton. memang harga murah giler dan dapat kain yang berkualiti. kain pasang harga start from RM25 je.. lupa plak nak tanya baiyya tu sale sampai bila *update tengok banner iklan sampai 20 May 2011*.. tapi better kalau nak beli kain, beli sekarang, kalau lewat nant tailor tanak amik tempahan dah.. selamat bershopping!!

2 comments:

Miss Sunshine said...

Wahhh.. bestnye.. nak shopping jugak...

hidayah hiddensity said...

jom awak!! kita nak g lagi today! hehe