My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, July 20, 2011

Wedding Guestbook

Hello beautiful readers and friends!
Guestbook dah ada tapi still tak tau nak deco guestbook table macam mana.. I ni bab2 kreativiti memang takde, guestbook pun beli kat Russ, yang banyak jual product comel2 kat Memory Lane or Lovely Lace tu. *ye ker??* oppps! lupa la.. mari mencari idea untuk guestbook table nanti..

ada flowers and frames

candles and clear vase

my fav, ada polaroid!

grand nyer! potrait and flowers


Yang mana satu.. boleh la dapat idea sket2 ;)

7 comments:

Aeen said...

saye pun x decide lagi table utk guest book mcm mane..huhuhu...idea xde la...heh

hidayah hiddensity said...

haah..serious pening..takde idea ar..nak letak mana pun tak tau..huhu..

zimie said...

deco of course la letak munge2, gambar, atau boley la hias dgn huruf2 ala-ala polistrin nama u ngn tunang ke.coomels je kan;)

Cik Hazz said...

check out Guest Book from CreativebyLynda. sangat creatif! mine was from her ;-)

hidayah hiddensity said...

zimie : tak rugi tanya cik zimie..mest bernas..hehe
cik hazz : owh yea? kena terjah ni..heee.tq.

cikFM said...

deco letak bunge and frame je.. xreti nk wat lain2.. haha so common kan..

Xher said...

http://guestbooksmith.blogspot.com/

:) if ade mase pls review k.feel free to comment.tq bridie!~