My Anniversary tickers

Followers

Monday, July 18, 2011

Will you be my bridesmaid??

Hello! semakin busy kerana tickler berjalan sangat la cepat sekarang.. aiyoh! banyak lagi je tak complete lagi ni.. takpe, takyah tension2.. tak perlu nak presure at this point of time, buat sekadar yang mampu jer *mode pasrah* hehehe. kurang lagi 2 bulan je lagi ni.. ahha! just wanna share ternampak banyak betul card untuk bridesmaid via online. comel je, agak2 terharu tak kalau dapat offer camni??


So cute okeh! ape2 pun I sangat bersyukur dapat officemate, Cik Ika yang sudi nak jadi bridemaid merangkap pengapit hari resepsi nanti. harap2 I dapat menjadi pengantin yang baik dan tak banyak songeh! chewah! hmmm.. dayang2 pengiring perlu tak?? nampak cam kebaratan aka western sangat tak? hehe.. take things positively, bukan ikut budaya omputeh, tapi ni la time kita nak bersuka ria celebrate hari bersejarah dengan kawan2 terdekat dan kazen mazen semua. ok la tu..! pakai baju same je sumer, sepakat 1 Malaysia ;) 

9 comments:

zimie said...

dayang??itu perlu!!hehe comels je nanti bebudak kecit tu iring u.

cikFM said...

perlu tapi jangan ramai2.. koyak poket nk sponsor baju seragam.. hehee

kaklong said...

wah...sgt comet, cute, sweet...lagi lak warna kegemaran kak long gak...auwwww!

ok, sgt comel jer mereka mengiringi nnt..good luck! =)

Cik Tqah said...

ada flower girl mesti comel je.. jeje..

~ mizzAmy ~ said...

setuju. bukan nak ikut western kalau ada ramai bridesmaids ni. cumanya, rasa lebih meriah kan? cantikkan gambar juga. =)

Hidayati Farhan said...

dayang saya tukang angkat dulang. so bagi baju seragam utk buat kerja adlh berbaloi. hahaha

hidayah hiddensity said...

zimie: budak2 ni takleh predict mood dorang kan?
cik fm: sponsor takde.. sdn bhd bleh x?? hehe
kak long : kaler dorang tak confirm lg..ni kaler bj bride

hidayah hiddensity said...

cik tqah: flower girl tgh cari.. taktau nak buat couple ker tak..
mizz amy : tgk gambar orang cantik je kan?? taktau bley buat cantik tak..hehe
HF : hahahha!kalau lekat duit RM10 kat baju kita nakkk!!hehe

Gadis said...

cantik baju kat kad tu..^_^