My Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 18, 2011

Busana Gadis Pengiring

Wah! dalam sibuk2 buat hantaran sempat lagi update tu..hehe.. yela, cuti 3 hari tak menang tangan nak buat semua.. hujan je takleh keluar nak beli baju cousin2 yang bakal jadi pengiring bawa dulang ni. nak beli kain suruh tempah, tailor dah tak ambil tempahan. so last resort, online cari baju suruh courier saje! kalau ikutkan, nak yang camni, tapi takpat cari.. *takpat cari budget lebey* hehe.. so beli je la ape yang termampu.. budget below RM 100.00 sorang =D. adeh..nape la takpat dress ni dengan harga yang murah!!

I pun nak jadi pengiring kalau dapat camni..cantiknyer!
Takde ape yang menarik, saje jer nak reward cousin2 ni semua I prepare maxi dress saje untuk dorang pakai time majlis nikah nanti.. tema warna nikah? pink, eggplant purple dan fushia. mintak2 dress dorang ni sampai cepat, bleh bagi time raya semua berkumpul, distribute terus..

mixed different shades of purple & pink


tema nikah dais, family outfit & bridesmaid
tu saje! da..

7 comments:

kaklong said...

menarik nyer kombinasi warna utk pngiring awak...

e k i n ♥ y u s r i said...

color yg cantik
same ngan ekin
jugak

K.I.N.A said...

aritu kina nampak dekat blog khumaera maxi2 & dress lycra..murah2 bawah 100..cantik plak tu..

hidayah hiddensity said...

kak long, girly sangat kan pink n purple ni.hehe
ekin, memang same taste la..ni bridesmaid nikah je
kina, owh yea? kena visit ni.tq!!

MrS JaJa said...

As salam..hi..bila saya tengok blog awk nie, tunang awk, 1 ofis dengan husband saya, kat Matrade..hafiz kan..hihihi..nama husband saya ezam.. =)

Renee Meow said...

my fav colour combo..! :D nice..

hidayah hiddensity said...

mrs jaja, haah..hehe..macam ekin la.baca blog ni kenal tunang kita satu ofis ngan dia..nanti kita gtau dia mrs jaja ek? :-)

renee, kaler ni memang sesuai utk mereka yang berjiwa feminin.chewah!mrs jaja, haah..hehe..macam ekin la.baca blog ni kenal tunang kita satu ofis ngan dia..nanti kita gtau dia mrs jaja ek? :-)

renee, kaler ni memang sesuai utk mereka yang berjiwa feminin.chewah!