My Anniversary tickers

Followers

Saturday, August 27, 2011

Hornymoon plan hancuss!!


Macam2 dugaan betul la hari dah makin dekat, lagi 3 minggu.. haish..

"Dear Our Valued Guest,

First and foremost, we would like to take this opportunity to thank you for choosing Indonesia AirAsia.

We deeply regret to inform you that your flight XX **** from Kuala Lumpur [KUL] to Denpasar [DPS] effective 17th September 2011 until 29th October 2011 has been retime later, departing from Kuala Lumpur at 20:25 (Local Time) and arrived in Denpasar at 23:20 (Local Time).

We are very sorry for above reschedule.

However we highly appreciate if you could understand with the issue and accept our sincere apologies.

Once again we hope you will accept our sincere apologies for any inconveniences caused, and we will try our best to improve our service continually to meet with your satisfaction.

We are looking forward to welcoming you onboard and provide you a renewed and positive Indonesia Air Asia experience.."

Hotel dah book la wei.. kalau dah sampai Bali keesokan harinyer, rugi la 1 day kat sana!!! ishh!pasrah, whatever la Air Asia!


8 comments:

lovelyadibah said...

kesiannyer!daya dh bayar k flight 2??

Miss Aai said...

omg kesiannya u..then cmne lah?leh refund ke?

Cik Zimie said...

AA ni kan memang suka carik pasal.dulu pon ade my fren pernah terkena!! beli tiket ke bangkok.last2 cakap tiket tu ditukarkan ke local punya flight.last2 terpaksa pegi pulau mabul sabah.giler tol la AA ni.kene beware jela.diorang ni memang suke suke ati mak bapak diorang je nak change flight ke hape ke kan.tak pikir langsung org da booked hotel ke apeke.(huh i lak nak emo)geram!!

hidayah hiddensity said...

adibah : dah confirmed booking early august. tetiba nak reshedule flight.. asal awal2 tanak buat, bila cabin dah penuh baru nak tuka??

miss aai : takleh refund. nak gi gak or burn trus. rugila dah bayar hotel.. =(

cik zimie : dorang ni main buss taktik kotor.. orang KL sumer blk kg, Tune Hotel KL kosong, bila flight delay, sumer orang serbu Tune Hotel la nak tunggu flight.
this is what i heard before.

kaklong said...

sabar yer cik bakal puan...lagi 3 minggu je kan...kejap nyer masa belalu kan..top2 dah nak jadi raja sehari dah...hehehe:)

pe pun, semua tu dugaan dear!, kita ye2 dah plan kan..tp AA ni buat hal lak..tu dah mnjadi kbiasaan depa tu..

xpe, kita hepi dulu ngn raya yer syg...;)

iedchan said...

ishk takot nye..i ade 2 tiket air asia incoming flight kalo tuka ni sebak di hari raya ni,,:(

hidayah hiddensity said...

harap2 tak la.. naye orang di hari raya dorang buat camni..

hidayah hiddensity said...

yela kak long..marilah kita beraya dengan hati yang gembira.. lupakan sebentar perkara yang terjadi..

btw, selamat hari raya semua!!