My Anniversary tickers

Followers

Saturday, August 6, 2011

Save The Date

Salam dear friends!

Syukur alhamdulillah... Cik Tunang saya sudah sembuh..!! *mode happy giler* oleh yang demikian mari kita bekerjasama mengembeling tenaga siapkan wedding prep kita yang tertunda ni.. jom2!! Hmm memandangkan I ada issue sket dengan kad kawen yang dijangka siap 3 minggu sebelum wedding, better I inform dulu kawan2 dan sanak saudara terdekat secara tidak rasmi dulu.. kad akan menyusul kemudian.. 

Thanks!


7 comments:

Gadis said...

simple but nice...^_^

K.I.N.A said...

setuju dgn gadis..hee..nice one dear!

Mizz Ryn said...

hya hidayah .. ryn br je join berblog ni .. simple je idea save the date tu .. but fresh n some thing different ..

hidayah hiddensity said...

gadis : tq! tak pandai buat frame2, ni je yang reti.tak kreatif..
kina: hehe..lama tak nampak kina =)
mizz ryn : hye! selamat berblog, mari join2 =)

cikFM said...

alhamdulillah dah sihat.. jom2.. wat prep lg..

hidayah hiddensity said...

cik fm!! hehe happy2 =)

anaztasias nora aira said...

Alhamdullilah.. xlama dah. dup dap dup dap

dear. mesti makin bz kan skrg but can i got ur email? or u can sent to kerelnorawedding@gmail.com

nak tanya pasal kedai borong di gombak, setapak dan nsk selayang untuk details :) thanks dear

gud luck !!