My Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 10, 2011

Video Clip Tunang *mode layan perasaan*

Satu Bulan dan Satu Minggu saje lagi?

Hello lovely friends! 

Brrr... menggigil tengok lagi 37 hari saje lagi nak sampai hari bersejarah ni.. tapi preparation nak cakap 70% complete pun tak berani.. ada je yang tak complete here and there.. takpe nak sedapkan hati, at least ada jugak la I settle beberapa perkara lepas Cik Tunang kuar spital hari tu.. hehe

  • ambik baju resepsi, dah siap! horey!! purrfect.
  • booking tix aa untuk hornymoon *gi dekat2 je..*
  • confirm hotel reservation
  • bayar pakej pelamin bertandang & final fitting
  • print wedding card *tanak komen banyak2*
  • flower arrangement
  • book spa
hmm tetiba plak feeling2 layan engagement clip ni.. yela, tak lama lagi dah nak kena melepaskan title 'tunang' dah.. hehe..

p/s : video clip dah upload!!

10 comments:

Miss Sunshine said...

37 hari?
Wahh, dah tak lama dah tu...
Semoga sumenya berjalan lancar ok.. ^_^

cikFM said...

hehe.. xpe la lepaskan title tunang sebab title 'puan' tu lg bez kot.. hehee

hidayah hiddensity said...

miss sunshine : tq.. seram sejuk..brr..
cik fm : puan hidayah? ok je kott..hehe

kaklong said...

best nyer....take cre...jgn lupa rehat yg cukup yer...

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanya lancar...
amin

hidayah hiddensity said...

kak long : tu la tengah berusaha mengambil vitamin y secukupnyer..
ekin : amin.. ape yang tak buat lg ni..pening dah..

Hidayati Farhan said...

cemburu la kita, da dekat da hari awk. haha, jgn lupa bg kad kat kite taw :)))

hidayah hiddensity said...

jangan cemburu awak!! kita tgh kabut ni.. kita jeles tengok awak bley prepare banyak hari lagi!!!!!!!

Cik Hazz said...

share la video kat sini jugak. hehe.. Takpa dear, dont stress2, bykkan tarik nafas dlm2. bestnya baju reception dah siap.. good luck! ;-)

hidayah hiddensity said...

video kat blog la...cik hazz