My Anniversary tickers

Followers

Friday, August 12, 2011

Guest List kawan-kawan A ~ Z

Sementara wedding card belum collect ni, elok jugak kalau buat guest list dulu.. takut ada yang tertinggal nanti sentap plak.hehe..

Saya ingin sekali menjemput semua....!!!

1. kawan2 tadika semasa saya berumur 5 tahun.. tadika di rumah orang, kawasan kampung diajar oleh cikgu pencen.. tapi berkatnyer umur 5 tahun dah pandai baca tau.. one of the best teacher in my life. juga buat rakan2 sepermainan masak2 dan main pasir, main basikal dan main panas..hehe..




2. kawan2 Tadika Taski Abim Al - Hidayah, Taman Kamariah Gombak.. saya kelas Abu Bakar As-Siddiq. guru kelas saya ialah Cikgu Radhiah. siapa yang mengenali tu, saya jemput datang.. hmm, sekarang tadika ni telah tiada, diconvert menjadi rumah persendirian..



3. kawan2 SRK Gombak (1) Satu. di sinilah saya bersekolah 6 tahun bermula dari 1 Bayan, 2 Kenari hingga 6 Kenari. kat sekolah ni ramai kawan2 yang masih keep in touch sampai sekarang.. cikgu2 juga tak dilupa. ramai yang banyak berjasa ajar saya sampai boleh cakap omputeh tau,hehe. saya jemput dengan rendah hati ke majlis saya ni..


4. kawan2 dan cikgu2 SMK Gombak Setia.. sekolah menengah kat sini 3 tahun jer. tak lama, tapi saya kenal ramai wonderful friends kat sini.. cikgu2 saya kurang rapat sebab dah masuk sekolah menengah saya memang low profile..ececeh! siapa yang mengenali pernah sekelas 1A5, 2 Murni, 3 Kreatif dan 4 Sejati (sebulan je), dan juga teman2 seangkatan St John Ambulans, jemput datang.


5. kawan2 dan cikgu2 yang sama menuntut ilmu di Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar, Seremban. classmate p2, roomates Dorm 6 dan Dorm 7, senior dan junior, sisters dan freshies dan geng2 Kawad Kadet Pertahanan Awam JPA3. tempat jatuh bangun ni.. jemput juga ke majlis saya semua..



6. kawan2 sekuliah DBS UiTM di Institut Profesional Baitulmal, warga aspuri dan aspura. rakan sebilik dan semua yang mengenali jemput hadir. tak lupa juga menjemput semua pensyarah yang pernah mengajar mahupun tidak.. turut menjemput, ex-boyfriend saya *sekarang dah jadi tunang* hehe


7. kawan2 BA Hons International Business, Uitm Kampus Bandaraya Melaka. kawan2 kelas IB dan semua pensyarah, housemate hostel Pulau Gadong dan Tun Sri Lanang, teman sekelas intersesi, dan kawan2 sekuliah lain dari pelbagai jurusan yang mengenali juga dijemput.



8. kawan2 dan senior latihan praktikal di KFH Ijarah, geng2 shopping hari jumaat di KLCC..hehe




9. kawan2 sekerja di Maybank, credit cards team dan platinum department!! wajib datang!! pandai2 la korang amik cuti.tak kira! hehee


10. last but not least.... kawan2 blogger tersayang!! muahh2!! hehe dijemput, dapat access untuk nikah skali.jom2!! cuma Cik Lisa , Cik Ekin dan Cik Iedchan je takleh datang. wedding date same plak =D

p/s : harap2 tiada kawan2 yang tertinggal.. akan dikemas kini sentiasa.. sila beritahu jika terkurang!! *gigih pikir*

15 comments:

maisara my said...

oleh kerana gambo aku ader dlm sk gombak 1 tu....aku akan cube datang!!!....with baby in tummy!!!...insyallah...

hidayah hiddensity said...

yeay!!tq mai =)

LisaLisut said...

ya la..cannot come.huhuhu..

btw u stj eh?kenal baiyah?dia kawan i masa skola rendah smpai skrg hehe:)

hidayah hiddensity said...

baiyah yang baris2, 2 dari kiri tu ke? tu classmate i tu..hehee..haah.. skolah sttj dulu.... :-)

nurayunni said...

dear..nak kad bleh?

hidayah hiddensity said...

boleu beb..bleh bagi..bagi adress.tapi i akan pos sebelum raya..

e k i n ♥ y u s r i said...

hah tuelah....
nak dtg jugak
tp tarikh kte same plak
huhuhu

~S~ said...

Hi, Congrats on your coming wedding!

Have anything special for your special first night?

here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

Click Here: Lingerie Cabin

btw, i dlu pun srkg1 (1991-1996). u?

hidayah hiddensity said...

hi u all :-)

hi miss s, i dulu 92~97 :-)

Cik Zimie said...

wow semua dia ajak.hehe.congrats dayah!!:) kalau jadi, insyaallah nak ke wedding cik lisa di somban.

then,boleh gak ke wedding cik dayah.(dgn muka x malu menjemput diri sendiri) nak kad dear!:)

hidayah hiddensity said...

ok!! tapi kad blum siap..ape2 boley pm address truss..

iedchan said...

heheh...sedey2 nyeee tak dpt pergi..hehe...tape2..nnt kite sharing2 gambar k..:P

hidayah hiddensity said...

takpe dear! nant upload gambar tau =)

hayati hashim said...

nk ikut zimie pergi jugak la.. nk card dear.. hehe..dh dekat dah..congrat!!

hidayah hiddensity said...

cik yati, bagi address!